Voor altijd verbonden: seizoenkaart-update: ruim 6.600

16 mei 2022

FC Groningen heeft afgelopen weekend het seizoen 2021/2022 afgesloten op het veld. Wederom kon de Trots van het Noorden een heel seizoen rekenen op de hartstochtelijke support van de trouwe achterban. Huidige seizoenkaarthouders hebben tot en met woensdag 15 juni om hun seizoenkaart te verlengen. Tot op heden zijn ruim 6.600 supporters voor volgend seizoen verzekerd van hun plaats in Euroborg. 

20220515GRONINGENCAMBUUR088

FC Groningen kijkt ongelooflijk uit naar ouderwets een heel jaar voetballen in volle tribunes met een geweldige sfeer. Genieten; van de sfeeracties, het samenzijn met vrienden of met het gezin. Foto's maken en na afloop richting de boarding voor een highfive van een van je helden. Een seizoen met vooral; samen juichen, doelpunten zien en overwinningen vieren.
 
Het aantal seizoenkaarthouders dat hun kaart voor het seizoen 2022/2023 heeft verlengd staat op ruim 6.600, dit is inclusief de ruim 460 vijfjaarkaarthouders die de club heeft. Samen met supporters, vrijwilligers en medewerkers van FC Groningen werd afgelopen zondag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Cambuur ieder stoeltje in Euroborg voorzien van een seizoenkaartflyer. Supporters die al hadden verlengd en voor afgelopen maandag 12.00 uur hun seizoenkaart zouden verlengen, maakten kans op mooie prijzen. In totaal verlengden gisteren en vanmorgen 262 supporters hun seizoenkaart. De winnaars van de prijzen zijn te vinden via deze link. De winnaars ontvangen een persoonlijk bericht.  
 
Seizoenkaarthouders hebben nog tot woensdag 15 juni om hun huidige kaart te verlengen. Tot en met woensdag 15 juni zijn de plaatsen voor huidige seizoenkaarthouders gereserveerd en tot die tijd worden de prijzen niet verhoogd. Hoewel alles in de wereld duurder wordt, kan FC Groningen de support van dit seizoen onmogelijk beantwoorden met een prijsverhoging.
 
Ben jij net als zoveel anderen ook altijd verbonden met FC Groningen? Verleng of koop dan nu je seizoenkaart.
Verleng hier je seizoenkaart!

voor altijd verbonden

Laatste nieuws