Voor altijd verbonden: al 5.668 supporters verlengden hun seizoenkaart

10 mei 2022

Meer dan vijftig jaar wordt FC Groningen hartstochtelijk gesteund door haar trouwe achterban. Vreugde, verdriet, blijdschap en teleurstellingen, onze supporters beleefden het allemaal. Eerst in het Oosterpark, tegenwoordig op de tribunes in Euroborg. Supporters en club zijn voor altijd verbonden. Ben jij er volgend seizoen ook weer bij? Al 5.668 seizoenkaarthouders – inclusief vijfjaarkaarthouders – hebben zich verzekerd van hun kaart voor het seizoen 2022/2023. Verlengen kan tot en met woensdag 15 juni. 

voor altijd verbonden

Het seizoen 2021/2022 is wederom een seizoen gebleken vol uitdagingen gebleken waarbij de tribunes bij meerdere wedstrijden vanwege coronamaatregelen leeg moesten blijven. Ondanks de onzekerheid aan het begin van het huidige seizoen voelde FC Groningen de steun van de duizenden supporters die hun onvoorwaardelijke liefde voor de Trots van het Noorden lieten blijken door hun seizoenkaart te kopen. Gelukkig mochten de poorten van Euroborg de laatste maanden weer open en leverde dat veel sfeer op de tribunes op en veel gezelligheid buiten het stadion op de supporterspleinen.
 
FC Groningen kijkt ongelooflijk uit naar ouderwets een heel jaar voetballen in volle tribunes met een geweldige sfeer. Genieten; van de sfeeracties, het samenzijn met vrienden of met het gezin. Foto's maken en na afloop richting de boarding voor een highfive van een van je helden. Een seizoen met vooral; samen juichen, doelpunten zien en overwinningen vieren.
 
Seizoenkaarthouders hebben nog tot woensdag 15 juni om hun huidige kaart te verlengen. Al 5.668 supporters zijn verzekerd van een kaar voor het komende seizoen. Vorig jaar lag het aantal op dezelfde datum 10 mei op 3.462 supporters. Tot en met woensdag 15 juni zijn de plaatsen voor huidige seizoenkaarthouders gereserveerd en tot die tijd worden de prijzen niet verhoogd. Hoewel alles in de wereld duurder wordt, kan FC Groningen de support van dit seizoen onmogelijk beantwoorden met een prijsverhoging. 
 
Ben jij net als zoveel anderen ook altijd verbonden met FC Groningen? Verleng of koop dan nu je seizoenkaart.
Verleng hier je seizoenkaart!

Laatste nieuws