Volwassen maten thuisshirts via pre-order te bestellen

6 juli 2020 / vandaag

De volwassen maten van het nieuwe thuisshirt, die binnen enkele dagen uitverkocht raakten, zijn in de webshop te bestellen via een pre-order. De seizoenkaartverkoop verloopt nog altijd gestaag. FC Groningen ging afgelopen weekend door het aantal van 12.000 verkochte kaarten heen. Het totaal staat op dit moment op 12.087 waarvan 441 supporters een vijfjaarkaart aanschaften. 

De terugkeer van Arjen Robben bij de club zorgde voor een run op zowel seizoenkaarten als thuisshirts. De teller van het aantal verkochte kaarten voor het seizoen 2020/2021 staat op maandag 6 juli op 12.087. Van de voorraad nieuwe thuisshirts gingen in de eerste week na de lancering ruim 2.200 exemplaren over de toonbank waardoor de volwassen maten van het shirt al snel uitverkocht raakten.
 
Pre-order
Vanaf heden is het mogelijk de uitverkochte maten van het nieuwe thuisshirt te bestellen via een pre-order. FC Groningen deed maanden geleden een bestelling shirts op basis van verkoopcijfers van de afgelopen seizoenen, ver voordat er sprake was van een comeback van Arjen Robben bij de Trots van het Noorden. De club heeft een nieuwe bestelling van 10.000 thuisshirts gedaan. De levering van de shirts wordt eind oktober verwacht. Het shirt kan vanaf vandaag via een pre-order worden besteld in de webshop
 
Veiling
De veiling georganiseerd door de Supportersvereniging FC Groningen loopt nog slechts enkele dagen. Wees er snel bij voor het te laat is. Zo`n 150 unieke en schitterende kavels gaan in samenwerking met Onlineveilingmeester.nl onder de digitale hamer. Een kijkje op de veilingpagina is een absolute must voor verzamelaars van FC-memorabilia. Unieke shirts, vaantjes, gesigneerde voetbalschoenen of gasttrainingen van stafleden van FC Groningen. Het is allemaal beschikbaar! De veiling loopt nog tot aanstaande woensdag 8 juli, 20.00 uur. Bieden kan via: https://onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3222/
 
FC Groningen Voetbalkamp
De trainers van FC Groningen Trainen als een Prof gaan deze week beginnen met de FC Groningen Voetbalkampen. Gedurende de zes weken van de zomervakantie blijven bijna 600 kinderen via het FC Groningen Voetbalkamp een week lang actief op het voetbalveld. FC Groningen biedt ze de leukste week van de zomervakantie! Goede trainingen onder begeleiding van gediplomeerde trainers van FC Groningen waarbij plezier en leren voorop staan. De FC Groningen Voetbalkampen worden in juli georganiseerd op Sportpark Corpus den Hoorn. In augustus staat het FC Groningen Voetbalkamp in Wildervank en Roden op het programma.   

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws