Volop aandacht voor trainingskamp in FC Groningen TV

12 januari 2018

Vanavond is om 18.30 uur op Fox Sports 1 een speciale aflevering te zien van FC Groningen TV. In de extra lange uitzending komen de eerste dagen van het trainingskamp van FC Groningen in Spanje voorbij.

FC Groningen verblijft deze week in het Spaanse Sotogrande om zich voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. In FCG TV is een impressie te zien van de eerste dagen van het trainingskamp met uitgebreide interviews met aanvoerder Sergio Padt en Jesper Drost. Daarnaast is er een samenvatting van de oefenwedstrijd tegen Club Brugge in Marbella. 

Namens FC Groningen onder-23 zijn onder anderen Lars Kramer en Gerald Postma meegereisd met de eerste selectie. Zij vertellen hoe het is om te trainen op een hoger niveau onder de Spaanse zon. Tevens laat Kasper Larsen weten hoe hij in december in Italië is hersteld van een vervelende enkelblessure.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.30 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.50 uur op kanaal 3 en om 22.25 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 19.30 uur op kanaal 3 en om 0.30 uur op kanaal 5. De aflevering wordt de rest van de komende week ook diverse keren herhaald. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Voor wie de Fox Sports DOC 'De Zeven van Neeskens' heeft gemist of nog een keer wil zien: deze wordt komende zondag uitgezonden op Fox Sports 3 om 13.25 uur.

Laatste nieuws