string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Volle bak op Corpus den Hoorn.

Dinsdag 29 november 2011 om 20:43

Liefst vijf van de zes jeugdteams van FC Groningen/Cambuur spelen morgen een thuiswedstrijd. Alleen de A-junioren spelen op verplaatsing.

Wedstrijd van de Week: FC Groningen/Cambuur C3 v FC Zwolle C2
De onder-14 ploeg van trainer Rene Wollerich speelt haar voorlaatste wedstrijd in de najaarscompetitie. De eerstejaars C-junioren hebben het daarin zwaar, wonnen pas eenmaal maar wisten het de andere tegenstanders in fases best lastig te maken. Zo ook in de laatst gespeelde wedstrijd op De Toekomst tegen Ajax C2. Dat duel ging dan wel verloren, veel werd er niet echt weggegeven. Uitgerekend tegen de andere koploper, AZ C2, werd de enige overwinning van dit seizoen behaald. En laat dat voor de Alkmaarders nu net de enige nederlaag zijn. FC Zwolle C2 is de volgende opponent in het leerproces en dat is voor dit jaar ook meteen de laatste puntenwedstrijd op Corpus. De Overijsselse ploeg kon twee weken geleden tegen ADO Den Haag voor het eerst met een punt het veld afstappen.
Overige wedstrijden
FCG A1 treft in de Domstad FC Utrecht A1. Het team van trainer Raveneau verloor de laatste vijf duels op rij en scoorde daarin slechts eenmaal. Tijd dus om die negatieve spiraal te doorbreken! Koploper FCG B1 start de returnserie met een thuismatch tegen VA FC Twente B2. De Tukkers werden op de openingsdag nog met ruime cijfers verslagen. FCG C1 ontvangt Almere City C1. De C-junioren konden in de duels tegen Heerenveen/Emmen C1 en AZ C1 goed meekomen maar stapten desondanks met een nederlaag van het veld. FCG D1 kan in de titelrace terugkeren wanneer het weet te winnen van NEC/FC Oss D1. De Gelderse combinatieploeg heeft momenteel vier punten meer. Actief D1 is de opponent van FCG D3. De jongste ploeg binnen de RVO staat bovenaan terwijl Actief D1 zevende staat.
Programma (thuis):
FC Groningen/Cambuur B1 – VA FC Twente B2 (14.30 uur)
FC Groningen/Cambuur C1 – Almere City FC C1 (12.15 uur)
FC Groningen/Cambuur C3 – FC Zwolle C2 (12.15 uur)
FC Groningen/Cambuur D1 – NEC/FC Oss D1 (10.30 uur)
FC Groningen/Cambuur D3 – Actief D1 (10.30 uur)
Programma (uit):
FC Utrecht A1 – FC Groningen/Cambuur A1 (14.30 uur)
Programma (teams Leeuwarden):
FC Volendam C2 – FC Groningen/Cambuur C2 (14.00 uur)
FC Groningen/Cambuur D2 – FC Zwolle D1 (12.30 uur)

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’