string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Vol gastenvak zaterdagavond in Zwolle’.

Dinsdag 04 november 2014 om 14:33

In de 503de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de thuisoverwinning op NAC Breda, kijkt hij vooruit naar het uitduel met PEC Zwolle en kondigt hij de ondertekening aan van een samenwerkingsovereenkomst tussen de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN).

“De 1-0 thuiszege op NAC Breda kwam moeizaam tot stand, maar de drie punten waren meer dan welkom. Mede dankzij de steun van ons publiek – dat herkende dat de ploeg er weliswaar alles aan deed, maar het gewoon moeilijk had en de aanmoedigingen daarom extra goed kon gebruiken – werd de winst over de streep getrokken. Het was de afsluiting van een goede week waarin we vier punten konden bijschrijven op de ranglijst van de Eredivisie én we de volgende ronde van het KNVB-Bekertoernooi hebben weten te bereiken.”
Beker
“De loting voor de achtste finales levert ons een thuiswedstrijd op tegen FC Volendam. De KNVB heeft dit bekerduel vastgesteld op woensdag 17 december om 20.00 uur in Euroborg. Zaterdagavond gaan we voor de competitie op bezoek bij PEC Zwolle, waar we veel voormalige FC-bekenden zullen treffen. De ploeg van trainer Erwin van de Looi zal in het IJsseldelta Stadion gesteund worden door een vol gastenvak en dit betekent dat vijfhonderd supporters zullen meereizen naar Zwolle.”
Beloften
“Hoewel de Beloften gisteravond (maandag – red.) in Leeuwarden zelf gedaan hebben wat ze moesten doen – namelijk winnen van Jong PEC Zwolle – wacht door de overwinning van Jong Almere City tegen Jong NEC/FC Oss op dinsdag 25 november een heuse finale. Jong FC Groningen/Cambuur treedt die avond om 18.30 uur aan in en tegen Jong sc Heerenveen. De Friezen hebben dan voldoende aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor de kampioenspoule en te mogen strijden om de Beloften-titel. De opdracht voor de ploeg van trainer Casper Goedkoop is dus duidelijk: er moet gewonnen worden in Heerenveen om bij de beste twee ploegen van poule 2 te eindigen.”
Promotiedagen
“Vandaag (dinsdag – red.) en morgen (woensdag – red.) staan de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland weer op het programma. FC Groningen is met een grote delegatie ruim vertegenwoordigd op het inmiddels traditionele FC Groningen-plein in MartiniPlaza. Naast ons promotiemateriaal en de commerciële mogelijkheden bij FC Groningen, wordt er op beide avonden met de bezoekers en gasten een FC Groningen-quiz gespeeld. Dit ‘petje-op-petje-af’-spel wordt geleid door voormalig toparbiter en huidig accountmanager van FC Groningen, Ben Haverkort.”
Samenwerkingsovereenkomst
“Vanmiddag (dinsdag – red.) tekenen de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en het Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN) een samenwerkingsovereenkomst tijdens de Promotiedagen in MartiniPlaza. De twee partijen gaan samen werken aan het bevorderen van een gezonde leefstijl voor alle generaties in de regio Noord-Nederland. Binnen de netwerkorganisatie HANNN, waarbij onder meer ook de Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen betrokken zijn, wordt gewerkt aan de ontwikkeling en toepassing van kennis op het gebied van gezond ouder worden.”
Ondertekening
“De ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst geschiedt om 16.00 uur door Max van den Berg, voorzitter van de Stichting FC Groningen in de Maatschappij, en HANNN-directeur Daan Bultje. U bent van harte welkom om vandaag of morgen een bezoek te brengen aan ons plein. Klik hier voor het volledige FC-programma tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland.”
Pauw
“Morgenavond (woensdag – red.) is ondergetekende te gast in het live VARA-programma Pauw, dat aandacht besteedt aan de biografie van voormalig FC-speler Luis Suárez en de komst van de huidige sterspeler van Barcelona van Uruguay naar Groningen. De talkshow van presentator Jeroen Pauw begint om 23.00 uur en wordt uitgezonden via NPO1.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’