string(9) "claudebot"

Voetbalpiet laat contract FC Groningen lopen.

Donderdag 27 november 2014 om 13:59

Afgelopen woensdag was het tussen half drie en vier uur groot feest in de Noordlease Business Corner in stadion Euroborg. Een kleine 200 kinderen hadden zich verzameld voor het Sinterklaasfeest van de Junior Club.

Bij binnenkomst in de zaal stonden de Pieten de kinderen al op te wachten. Op muziek van “de Pietendans”, “het Vliegerlied” en “Feest (kinderen voor kinderen)  werd er enthousiast gedanst en meegezongen.
Sinterklaas was een beetje in de war over de locatie van het feest, maar wist gelukkig snel de juiste zaal te vinden, zodat de kinderen ook hem hartelijk konden ontvangen.

Ondertussen trok Ballonnenpiet  ook veel aandacht van de kinderen, want hij was gekleed in FC Groningen tenue.
Wat bleek? Hij is in het geheim gescout door de trainer van FC Groningen en heeft mee mogen trainen met de eerste selectie! Er werd hem zelfs een contract aangeboden om in Groningen te blijven!
Ballonnenpiet blijven of vanaf nu alleen maar Voetbalpiet zijn? Dat was toch wel een dilemma voor de Piet. Na heel goed te hebben nagedacht en met Sinterklaas te hebben overlegd, heeft hij toch besloten dat hij de kinderen niet in de steek kan laten. Hij wil nog veel meer pakjes inpakken en rondbrengen en heeft, met pijn in zijn hart, besloten het contract van FC Groningen niet te ondertekenen.

Met het besluit van Ballonnenpiet kon  het feest goed afgesloten worden, want Sinterklaas en de rest van de Pieten moesten er niet aan denken om hem te missen!
Foto’s van het Sinterklaasfeest zijn te bekijken in het fotoalbum.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus