Voetballen op het veld tijdens Open Dag 2018

4 augustus 2018

FC Groningen opent morgen zondag 5 augustus de deuren tijdens de jaarlijkse Open Dag. FC-supporters zijn vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Zowel in als rondom het stadion worden diverse activiteiten georganiseerd. Toegang tot de Open Dag is uiteraard geheel gratis!

Tijdens de Open Dag gaan deuren open die normaal gesproken voor het publiek gesloten zijn. Op deze manier is het mogelijk een uniek kijkje achter de schermen te krijgen bij FC Groningen. Daarnaast zijn er rondom het stadion verschillende leuke activiteiten waar jong en oud aan kunnen meedoen.
 
Voetbalspellen
Er wordt een 'FIFA area' ingericht waar er gestreden kan worden tegen eSporter Nick den Hamer van FC Groningen. Daarnaast kan er bij verschillende attracties een balletje worden getrapt. Er is onder andere een interactieve voetbalmuur, pannakooi en footpool aanwezig. 
 
Handtekeningen
Uiteraard staat ook de officiële spelerspresentatie van de eerste selectie op het programma. De nieuwe spelersgroep en staf, onder leiding van hoofdtrainer Danny Buijs, worden aan het publiek gepresenteerd. Daarna zijn de spelers aanwezig op het buitenterrein, zodat er voldoende mogelijkheden zijn tot het scoren van een foto en een handtekening. Hoewel het hoog zomer is, zal ook mascotte Groby van de partij zijn.

Voetballen op het veld
Uniek is dat een geselecteerde groep kinderen (op basis van loting na inschrijving) in het stadion op het hoofdveld mag voetballen. Dit is doorgaans vanzelfsprekend alleen weggelegd voor spelers van FC Groningen.

Programma Open Dag 2018

  • 13.00 uur  aanvang Open Dag; buitenterrein is toegankelijk & stadion is te bezichtigen via stadiontour
  • 14.00 uur  spelerspresentatie (in het stadion)
  • 15.00 uur  spelers verspreid aanwezig op het buitenterrein
  • 17.00 uur  einde Open Dag

Wij hopen jullie allemaal te zien bij de Open Dag!

20170806EOB4214
20170806EOB5062
20170806JV8195

Laatste nieuws