string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Vierde seizoen FC Groningen TV van start’.

Dinsdag 31 juli 2012 om 14:35

In de 390ste nieuwsbrief namens directie en management kijkt algemeen directeur Hans Nijland terug op de afgelopen week en blikt hij onder meer vooruit naar de resterende twee duels in het oefenprogramma.

“Afgelopen donderdag hebben we op onze jaarlijkse persdag zowel bedrijfsmatig als sportief vooruit gekeken naar het komende voetbalseizoen. We hebben kunnen aankondigen dat we mede door de transferopbrengsten in 2011/2012 zwarte cijfers zullen schrijven. Bovendien zullen de begrote inkomsten met maar liefst 900.000 euro stijgen. We zijn zeer verheugd dat we het seizoen met deze stabiele basis zullen ingaan.”
Drenthe
“Zaterdag hebben we in Hoogeveen de achtste oefenwedstrijd in de voorbereiding gespeeld. Van FC Emmen hebben we met 1-0 gewonnen. Ook de resterende twee oefenduel worden in de provincie Drenthe afgewerkt. Komende donderdag om 19.00 uur wordt op het hoofdveld van Rolder Boys in Rolde afgetrapt in een wedstrijd tegen het Spaanse Osasuna. Komende zondag is SC Veendam in de traditionele derby tegenstander in de laatste oefenpot. Deze wedstrijd begint om 14.30 uur op het veld van de VV Roden.”
“Ook de Beloften spelen nog twee oefenwedstrijden. Vanavond (dinsdag – red.) is HHC in Hardenberg de tegenstander. Maandag 6 augustus gaat de ploeg van trainer Dick Lukkien op bezoek bij WKE in Emmen. Op maandag 13 augustus start de competitie met een thuiswedstrijd tegen Jong FC Volendam.”
TCN-veld
“Vanaf komende maandag zal de eerste selectie van FC Groningen voor de trainingen verhuizen van Sportpark De Koepel in Haren naar het TCN-trainingsveld bij Euroborg. We hebben de afgelopen zes weken naar volle tevredenheid getraind in Haren. Vanaf aanstaande maandag moment staat alles in het teken van de start van de Eredivisie. FC Twente is op zondag 12 augustus in Enschede immers de eerste tegenstander van het nieuwe seizoen. De verkoop voor deze uitwedstrijd is afgelopen zondag gestart voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen.”
Kaartverkoop
“Afgelopen donderdag hebben we gemeld dat de grens van 14.000 verkochte seizoenkaarten inmiddels is gepasseerd. Inmiddels hebben we alle clubcardhouders en voormalige seizoenkaarthouders per post op de hoogte gesteld  van de procedures rond de kaartverkoop voor het komende seizoen. De vrije verkoop voor de eerste thuiswedstrijd tegen Willem II (19 augustus) is inmiddels gestart.”
“Afgelopen vrijdag is de verkoop voor het thuisduel met PSV (26 augustus) ook begonnen voor (Seizoen)ClubCardhouders. Zij kunnen in een periode van twee weken met voorrang twee kaarten aanschaffen voor de thuisduels in Euroborg. Dat kan eenvoudig via deze website, via de verkooppunten van TicketBox en in de Fanshop.”
Nieuwe ingang
“De Supportersbalie en Businessbalie zijn momenteel ook nog gevestigd in de Fanshop. Vanaf aanstaande vrijdag 3 augustus zullen de Supportersbalie en Businessbalie worden verhuisd naar de nieuwe ontvangstloge. Bezoekers, supporters, sponsors en personeel zullen vanaf dat moment via de nieuwe ingang het stadion binnenkomen op niet-wedstrijddagen.”
FC Groningen TV
“Vanaf vandaag (dinsdag – red.) beginnen de reguliere uitzendingen van FC Groningen TV weer. Net als vorig seizoen zal het programma twee keer per week te zien zijn op Eredivisie Live; op dinsdag- en vrijdagavond. De vaste uitzendtijden zijn – net als vorig jaar – rond de klok van 18.00 uur. Op de dagen van de uitzendingen zullen via deze website de exacte aanvangstijden worden gecommuniceerd, de herhalingen, het kanaal en de inhoud van de aflevering van die avond. FC Groningen TV duurt per aflevering maximaal vijftien minuten. Voor het vierde seizoen op rij zijn de programmamakers Emiel Venema en Jos Schoenmaker verantwoordelijk voor de inhoud en samenstelling van FC Groningen TV. Losse items zijn na uitzending op Eredivisie Live ook terug te kijken via de ‘mediaplayer’ op deze website.”
“Vandaag begint FC Groningen TV weer aan een nieuw seizoen: seizoen vier. De eerste aflevering is om 18.00 uur op Eredivisie Live 2. De onderwerpen staan elders op deze website en zijn te vinden door te klikken op de link onderaan deze nieuwsbrief. De herhalingen zijn om 19.55 uur en 00.05 uur. Komende vrijdag 3 augustus wordt FCG TV om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’