Vier speciale edities Kon Veel Minder de Podcast over beleidsplan

21 januari 2021

KVM Media verzorgt in samenwerking met FC Groningen vier extra afleveringen van de populaire podcast Kon Veel Minder de Podcast. Tijdens deze speciale edities van de podcast staat telkens een andere pijler van het beleidsplan 2020-2025: ‘Samen naar de Grote Markt’ centraal. De eerste van de vier afleveringen over de strijdwijze van FC Groningen is online terug te luisteren.

In de eerste van vier speciale afleveringen van Kon Veel Minder de Podcast gaan presentator Wouter Holsappel en Thijs Faber in gesprek met technisch directeur van FC Groningen Mark-Jan Fledderus en hoofdscouting van de Trots van het Noorden Wes Beuvink. Onderwerp van gesprek is onder meer de strijdwijze van FC Groningen en hoe de club de komende jaren spelers scout die voldoen aan het FC Groningen DNA. In de podcast van ruim 70 minuten geven Fledderus en Beuvink een uniek inkijkje over de werkwijze van FC Groningen.
 
De komende periode verzorgt KVM Media nog drie speciale afleveringen van Kon Veel Minder de Podcast waarin de pijlers ‘Economisch’ ‘Maatschappelijk’ en ‘Evenement’ worden behandeld samen met gasten vanuit de club.
 
De eerste podcast in deze vierdelige serie is terug te luisteren via: Spotify, Soundcloud en Apple.
 
Het beleidsplan 2020-2025 Samen naar de Grote Markt is via onderstaande link in het geheel te lezen.
 
Lees hier het beleidsplan. 

Laatste nieuws