string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vier nieuwe SLO’s actief bij FC Groningen.

Donderdag 16 januari 2020 om 09:06

FC Groningen heeft per direct vier Supporters Liaison Officers (SLO’s) die bij thuiswedstrijden op de Tonny van Leeuwen Tribune actief zullen zijn en daarnaast ook rondom en tijdens de uitwedstrijden. Zij vallen binnen de verantwoordelijkheid van supporterscoördinator Matthias Mulder en zijn afkomstig vanuit het Supportersproject, een samenwerking met de gemeente Groningen die per 1 januari 2020 formeel ten einde kwam.

De nieuwe SLO’s zijn jarenlang vanuit de Gemeente Groningen actief geweest binnen het Supportersproject, dat als aanspreekpunt fungeerde voor de zeer diverse supportersgroeperingen. Vanuit de supportersverenigingen en belangrijke delen van de achterban werd de wens uitgesproken om enkele leden vanuit het Supportersproject te behouden voor de club, aangezien zij de ‘taal van de supporters’ spreken en bovendien hun waarde hebben bewezen in de afgelopen zestien jaren.

Na gesprekken met deze personen heeft dit geleid tot een aanstelling van vier personen: Jasmin Andric, Henk Niemeijer, Frits Tiebackx en Daniel Tienstra. Zij zullen vanaf aankomend weekend hun werkzaamheden uitvoeren binnen het stadion, zowel bij uit- als thuiswedstrijden en zijn uitsluitend op wedstrijddagen actief. Zij hebben hun rol bij de instroom van supporters en de organisatie rondom sfeeracties. Aarzel niet de nieuwe SLO’s aan te spreken rond de wedstrijden van FC Groningen. In een later stadium zullen zij zich nader aan de supporters voorstellen.

groepsfoto-slo

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’