string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vier FC’ers spelen interlands.

Donderdag 18 november 2010 om 08:32

Woensdag kwamen vier FC-spelers in actie in interland. Andreas Granqvist en Maikel Kieftenbeld speelden beiden een hele wedstrijd. Tim Matavz en Leonard Nienhuis speelden een helft. Tim Sparv kwam niet in actie.

In Gothenburg speelde verdediger Andreas Granqvist de oefeninterland tussen Zweden en Duitsland. Coach Erik Hamrén liet Granqvist de volledige 90 minuten spelen. Er zaten ruim 20.000 toeschouwers op de tribune, die zagen hoe beide ploegen niet tot scoren kwamen: 0-0. Granqvist heeft nu negen ‘caps’.
Bondscoach Matjaz Kek bracht Tim Matavz bij een 0-0 ruststand in tijdens de oefenwedstrijd tussen Slovenië en Georgië, die in een 2-1 nederlaag eindigde voor de Slovenen. Het was de zesde A-interland voor Tim Matavz.
Tim Sparv kwam niet in actie bij Finland, dat in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen San Marino werd gecoacht door interim-bondscoach Ola Huttunen. De Finnen wonnen met 8-0. Het was de eerste zege in de groep waarin onder anderen ook Nederland en Zweden spelen. Sparv blijft staan op twaalf interlands.
Jong Oranje speelde in Denemarken een oefenduel tegen de leeftijdsgenoten en won met 3-1. Rechtsback Maikel Kieftenbeld speelde de volledige 90 minuten. Doelman Leonard Nienhuis kwam na de pauze in het veld en maakte daarmee zijn debuut in dit vertegenwoordigende elftal.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard