string(9) "claudebot"

Vier exclusieve prijzen voor vier unieke wensen.

Woensdag 14 december 2011 om 15:49

Alle mensen die 50 euro of meer doneren aan Make-A-Wish Nederland voor het realiseren van vier unieke kinderwensen maken kans op vier speciale prijzen. De competitiewedstrijd van FC Groningen tegen FC Utrecht staat zaterdagavond in Euroborg in het teken van de naamsverandering van Doe Een Wens per 1 januari 2012.

Iedereen kan op het speciaal hiervoor opengestelde rekeningnummer 29.02.24.675 (t.n.v. FC Groningen in de Maatschappij) bijdragen aan het vervullen van de allerliefste kinderwens van Laura, Esther, Bram en Julian. Deze vier unieke wensen kan  Make-A-Wish Nederland nog voor de kerstdagen realiseren. De stichting heeft hiervoor echter onder anderen de hulp nodig van partners, supporters en sponsors van FC Groningen.
Groningen Topsport
Ook de drie andere Groningse topclubs binnen het samenwerkingsverband Groningen Topsport, te weten de basketballers van GasTerra Flames, volleybalclub Abiant/Lycurgus en de korfballers van Nic./Alfa College nemen aan deze bijzondere actie deel. Ook bij deze topsportclubs zal bij hun eerstvolgende thuiswedstrijd op de rug de uiting van Make-A-Wish Nederland te zien zijn. De Energy Valley Topclub stelt bij deze drie sportclubs eveneens de achterzijde van het shirt beschikbaar voor dit goede doel. Tevens worden ook de supporters en sponsors van deze clubs opgeroepen aan de doneeractie deel te nemen.
Prijzen
Iedereen die voor de kerstdagen van dit jaar 50 euro of meer stort op het genoemde rekeningnummer, dingt mee naar één van de vier exclusieve prijzen.
– Een VIP-arrangement voor 4 personen bij één van de vier deelnemende topsportclubs
– Een exclusief gesigneerd wedstrijdshirt van één van de vier deelnemende topsportclubs
– De wedstrijdbal van FC Groningen – FC Utrecht, opgemaakt als bokaal in een speciale glazen kubus
– Een plaats aan een exclusieve tafel met gerenommeerde gasten bij het benefietavond voor Make-A-Wish Nederland op maandag 2 april 2012.
Reacties
Inmiddels reageren de sponsorrelaties van FC Groningen al massaal op het schrijven dat zij dinsdag aan het einde van de dag per e-mail hebben ontvangen. Het verzoek voor een financiële bijdrage voor het goede doel is ondertekend door Max van den Berg, voorzitter van de Stichting FC Groningen in de Maatschappij, Dig Istha van hoofdsponsor Essent en Owen Huisman als voorzitter van de Energy Valley Topclub. De shirtsponsors Essent en Energy Valley doen zaterdagavond éénmalig afstand van hun naamsvermelding op het groen-witte shirt. In plaats daarvan zal zowel op de voor- als achterzijde van het FC Groningen-shirt het logo van Make-A-Wish te zien zijn.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’