Samenvatting FC Groningen - sc Heerenveen

23 juli 2021

FC Groningen speelt vanmiddag, vrijdag 23 juli, een oefenwedstrijd tegen sc Heerenveen. Het duel in Rolde begint eerder dan aanvankelijk gepland. Ook wordt het geen reguliere wedstrijd, want beide clubs spelen 4 x 30 minuten tegen elkaar. De Derby van het Noorden kan live worden gevolgd door supporters met een ‘Mijn FC Groningen’ account. Bekijk hieronder de samenvatting.

Helaas dient een groot deel van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen zonder publiek gespeeld te worden. In samenwerking met mediapartner NDC Mediagroep biedt de Trots van het Noorden FC-supporters als alternatief de oefencampagne te volgen via een livestream op internet en via samenvattingen.

Social media en samenvatting
Voor alle supporters die een account hebben via ‘Mijn FC Groningen’ en exclusief voor de abonnees van het Dagblad van het Noorden wordt de oefenwedstrijd van FC Groningen tegen sc Heerenveen live aangeboden. Supporters met een ‘Mijn FC Groningen’ account krijgen op de wedstrijddag per e-mail een unieke link toegestuurd om de wedstrijd te kunnen bekijken.
Daarnaast is het verloop van alle oefenwedstrijden zoals te doen gebruikelijk uiteraard ook te volgen via de officiële social mediakanalen van de club. Na wedstrijden is er later op de dag een samenvatting te zien op het YouTube-kanaal van FC Groningen met alle hoogtepunten uit het oefenduel van die dag, beschikbaar gesteld door de NDC Mediagroep.

19

Afgelast
De eerder aangekondigde wedstrijd van een combinatieteam van FC Groningen tegen FC Volendam (vrijdagmiddag 23 juli) op Sportpark Corpus den Hoorn, gaat niet door. De club uit Noord-Holland heeft het oefenduel afgezegd omdat er om diverse redenen geen representatieve selectie op de been kan worden gebracht.

Restant programma voorbereiding seizoen 2021/2022 (onder voorbehoud)

Vrijdag 23 juli                   15.30 uur            FC Groningen – Heerenveen, locatie Rolder Boys (besloten)
Zaterdag 31 juli                15.30 uur            Borussia Mönchengladbach – FC Groningen, locatie Borussia-Park
Vrijdag 6 augustus           18.30 uur            FC Groningen – FC Venezia, locatie Euroborg

Laatste nieuws