string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vervoersregeling NAC-Groningen verzwaard.

Maandag 25 november 2013 om 17:34

De vervoersregeling voor FC Groningen-fans naar de wedstrijd NAC Breda – FC Groningen van aanstaande zaterdag is verzwaard van eigen vervoer naar autocombi.

Na de wedstrijden in de afgelopen speelronde is op last van de lokale driehoek van de gemeente Breda ‘het risico’ van de wedstrijd van ‘Categorie A’ naar ‘Categorie B’ verzwaard. FC Groningen is hiervan eerder vandaag op de hoogte gesteld.
Voor Groningen-fans die de wedstrijd willen bijwonen betekent dit dat er van eigen vervoer geen sprake meer is. Er geldt zaterdag een autocombi met omwisselmogelijkheid bij de parkeerplaats van Esso-tankstation Scheiwijk aan de A27. Omwisselen kan tussen 18.15 en 18.45 uur. De wedstrijd begint om 19.45 uur in het Rat Verlegh Stadion.
Restitutie
Supporters die door deze wijziging van de vervoerswijze niet meer in staat zijn de wedstrijd bij te wonen, kunnen het aankoopbedrag van 9 euro terugkrijgen. Online bestellers kunnen een e-mail (met als bijlage de orderbevestiging) sturen naar ticketing@fcgroningen.nl en krijgen dan het aankoopbedrag teruggestort op hun rekening.
Kopers via de Fan Corner kunnen hun geld in de Fan Corner retour krijgen tegen inlevering van het omwisselbiljet. Supporters kunnen hiervoor tot en met donderdag 28 november, dagelijks tussen 10.00 uur en 17.30 uur, terecht bij de Fan Corner Groningen.
Verkoop
De verkoop voor de autocombi naar NAC Breda loopt tot en met donderdagavond via deze website en de Fan Corner Groningen. Kaarten kosten 9 euro. De verkoop voor de FanTour (34 euro) loopt eveneens tot en met donderdag via dezelfde kanalen.

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard