string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Verslag van FanTour in FC Groningen TV.

Woensdag 10 februari 2010 om 13:01

Vanavond, woensdag 10 februari, begint FC Groningen TV op Eredivisie Live 1 op het reguliere tijdstip 18.25 uur. Er wordt onder meer teruggeblikt op de afgelopen twee duels.

Zo is er een terugblik op het met 2-0 gewonnen thuisduel met ADO Den Haag. Ook komt Man of the Match Andreas Granqvist aan het woord.
Afgelopen zaterdag reisde FC Groningen TV met de FanTour af naar Almelo. Er is een reportage te zien over deze busreis. Doelman Luciano belicht vervolgens ook het bewogen duel waarin hij – na vier wedstrijden zijn doel te hebben schoon gehouden – vier treffers om de oren kreeg.
YouTubekanaal
Sinds kort heeft FC Groningen TV een eigen kanaal op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvOp dit kanaal zijn items te zien die zijn uitgezonden in FC Groningen TV op Eredivisie Live.
FC Groningen TV wordt woensdag 10 februari uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 11 februari herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur, vrijdag om 17.35 uur en op zaterdag om 11.50 uur. Zondag 14 februari is de live-uitzending van FC Groningen-RKC Waawlijk te zien op Eredivisie Live 2, om 13.45 uur voorafgegaan door een vijfde herhaling van de uitzending.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard