Verslag Talentendag bij SC Stadskanaal

17 november 2011 / vandaag

Woensdagmiddag 16 november is in Stadskanaal een zeer succesvolle Talentendag gehouden door RVO FC Groningen/Cambuur. De Talentendag was de vijfde van de in totaal zeven Talentendagen.

Op het sportpark van SC Stadskanaal genoten een kleine honderd fanatieke spelers van de training gegeven door trainers van RVO FC Groningen/Cambuur. Hyun-Jun Suk, Johan Kappelhof, David Teixera en Matias Jones waren ook aanwezig op de Talentendag. Organisator Vincent Galliard blikt terug op een mooie middag: “Met honderd enthousiaste deelnemers uit Stadskanaal en omstreken was het een geslaagde dag. De trainers van RVO FC Groningen/Cambuur schotelden de spelers  techniek- en partijvormen voor, waarbij 100% inzet werd verwacht. Door de talentendag heeft de Regionale Jeugdopleiding Opleiding van  FC Groningen/Cambuur een goed beeld gekregen van de talenten in en rondom Stadskanaal.” Wim Buwalda kijkt met een goed gevoel terug op de Talentendag. De linksbuiten nam het doel goed onder vuur en liet zien over een goede actie te beschikken. Wim: “Ik vond het een leuke en leerzame middag. Vooral het partijspel waar ik samen met Kappelhof en Jones samen op het veld stond. Ik kan niet wachten om het op school te vertellen”. Aanmelden?
Denk jij ook goed te kunnen voetballen, meld je dan aan voor de  talentendag van RVO FC Groningen/Cambuur in Lewenborg (22 februari 2012)! Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier via de volgende link volledig in te vullen.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws