string(9) "claudebot"

Verrassing voor Van de Laak in FCG TV.

Woensdag 23 maart 2011 om 11:52

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week wordt onder meer teruggeblikt op de uitzege van FC Groningen bij NAC Breda van afgelopen weekend en zijn er onder meer twee items betreffende Jonas Ivens.

FC Groningen TV begint vandaag (woensdag) om 18.45 uur. In deze uitzending is er opnieuw aandacht voor Koen van de Laak, die wordt verrast met een speciale lunch van Croissanterie Chez Nous.
Periode
Afgelopen weekend won FC Groningen na vier nederlagen op rij de uitwedstrijd tegen NAC. In Breda werd het 0-1 door een treffer van Andreas Granqvist. Pieter Huistra vertelt over de mindere periode van zijn ploeg die na de zege op NAC tot staan lijkt gebracht. Ook blikt onder anderen Fredrik Stenman terug op zaterdagavond.
Plaatje
Jonas Ivens gaat op zoek naar zijn voetbalplaatje tijdens de Albert Heijn-ruilmiddag in Euroborg. Daarnaast ontmoette FC Groningen TV de Vlaamse journaliste Steffy Merlevede van VRT Sport die speciaal voor Jonas Ivens naar Groningen kwam. En tenslotte wordt Koen van de Laak verrast met een speciale lunch van Croissanterie Chez Nous.
 
Te zien
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.40 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.40 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.35 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus