Verras uw personeel met de unieke FC Groningen Thuiswerk-lunchbox

8 december 2020

FC Groningen Horeca komt met een leuk initiatief speciaal voor werkgevers. Met de FC Groningen Thuiswerk-lunchbox kunnen werkgevers hun werknemers verrassen met een goede en gezonde lunch. Een prachtig gebaar in een periode waarin iedereen thuis aan het werk is. 

landscape-1

De FC Groningen Thuiswerk-lunchbox is er in vier verschillende varianten. Iedere FC Groningen Thuiswerk-lunchbox bevat een uitgebreide en gezonde lunch inclusief drinken. Bekijk de mogelijkheden via deze link. De FC Groningen Thuiswerk-lunchbox geeft mensen weer volle energie om de rest van de dag effectief en slagvaardig aan het werk te gaan.
 
In een tijd waarin collega’s elkaar weinig treffen, is er minder persoonlijk contact. Met de FC Groningen Thuiswerk-lunchbox geven werkgevers via een speciaal geschenk een unieke blijk van waardering richting hun collega’s. De thuiswerk-lunchbox kan worden besteld via https://www.fcgroningen.nl/thuiswerk-lunchbox en wordt door medewerkers van FC Groningen Horeca thuis, op het bedrijf of op een ander gewenst adres afgeleverd. Dieetwensen kunnen bij de bestelling worden doorgegeven. FC Groningen Horeca ontvangt de bestellingen graag vijf werkdagen voor de levering. Uiterste datum waarop kan worden besteld, is vrijdag 18 december.
 
Verras het personeel van uw bedrijf met een uniek, smaakvol en origineel geschenk en bestel een FC Groningen Thuiswerk-lunchbox voor een overheerlijke, energieke en gezonde lunch voor alle werknemers.

header

Laatste nieuws