Vermaat Groep foodleverancier businessgebouw FC Groningen

15 juli 2022

FC Groningen en Vermaat Groep hebben een overeenkomst gesloten voor de komende twee seizoenen. Vermaat Groep wordt de foodleverancier van FC Groningen en onder meer op wedstrijddagen verantwoordelijk voor food in het businessgebouw. Daarnaast zal gebruik worden gemaakt van de banqueting en partycatering tijdens activiteiten in Euroborg buiten wedstrijddagen.  

Vermaat Groep is een toonaangevende horecaspecialist met meer dan 400 locaties verspreid over het land. Ook in Groningen is Vermaat met het Groninger Museum, Forum Groningen, Paviljoen Sterrebos, Dot en De Graanrepubliek. Vermaat staat voor hoge kwaliteit service en vernieuwing, met de inzet van lokale en regionale producten.
 
Echte horecaspecialist
Kevin Roossien manager sales & hospitality bij FC Groningen is blij dat de Trots van het Noorden en Vermaat Groep elkaar hebben gevonden in een mooie samenwerking. “Dit is een uitstekende match, samen willen we stappen vooruit zetten. De wereld van eten en drinken verandert razendsnel. Wij willen met FC Groningen mee veranderen en de komende seizoen verschillende concepten aanbieden die passen bij onze doelgroepen. Met Vermaat Groep kiezen wij voor een grote speler, een echte horecaspecialist die ons gaat helpen de verwachtingen te overtreffen.”
 
FC Groningen werkte het afgelopen seizoen al samen met Vermaat Groep en intensiveert deze samenwerking met het bekrachtigen van een contract voor twee seizoenen. “Afgelopen seizoen hebben wij de eerste stappen gezet in de samenwerking en de komende twee seizoenen gaan wij samen hard aan de slag om de verwachtingen te overtreffen van onze sponsorrelaties. FC Groningen moet een ‘middag of avondje’ uit zijn en hierin is eten en drinken voor ons erg belangrijk.”
 
Samen groter worden
Cor van Dalfsen salesmanager venues Noord-Nederland bij Vermaat is trots op de continuering van de samenwerking met FC Groningen. “We zijn vereerd dat wij met FC Groningen een ambitieuze en succesvolle organisatie aan ons portfolio hebben toegevoegd. Het afgelopen jaar hebben wij elkaar in het stadion leren kennen en daar moeten we nu de vruchten van gaan proeven. We kijken er vanzelfsprekend erg naar uit om alle zakelijke gasten van FC Groningen van een heerlijke maaltijd te voorzien. En dat doen we natuurlijk op de wedstrijddagen, maar ook tijdens uw event in Euroborg. Samen worden we groter!”

_M7A4584

Laatste nieuws