Verlengen seizoenkaart kan tot maandag 15 juni

26 mei 2020 / vandaag

Het aantal verkochte kaarten voor het seizoen 2020/2021 staat momenteel op ruim 5.800. Vele FC-liefhebbers hebben de seizoenkaart of vijfjaarkaart in de afgelopen weken sinds de start van de actie ‘Laat ons weer een juichen’ met een jaar of een nieuwe termijn van vijf jaar verlengd. Supporters die hun seizoenkaart of vijfjaarkaart voor maandag 15 juni verlengen, zijn het aankomende seizoen verzekerd van hun eigen plaats in het Hitachi Capital Mobility Stadion. 

_MG_4955

Iedereen met een huidige seizoenkaart of vijfjaarkaart die de eigen vaste plek in het Hitachi Capital Mobility Stadion wil behouden, kan zijn of haar kaart tot maandag 15 juni verlengen. Alle overige plekken op de drie publiekstribunes zijn per direct al beschikbaar. Na maandag 15 juni gaan ook de niet-verlengde kaarten in de verkoop. Met ingang van het seizoen 2020/2021 is het stadion volledig rookvrij.
 
De prijzen van seizoenkaarten beginnen vanaf 89 euro voor jeugd geboren vanaf 1 juli 2008 en 119 euro voor jeugd geboren vanaf 1 juli 2002. Senioren geboren vóór 1 juli 1953 betalen vanaf 199 euro. Voor de - ongeplaceerde - vakken B tot en met G op de Tonny van Leeuwen Tribune geldt voor volwassenen een verlaagd tarief van 199 euro. Alle prijzen van seizoenkaarten zijn te vinden op deze pagina

Vijfjaarkaart
Supporters die graag de komende vijf seizoenen verzekerd willen zijn van een plek bij alle officiële wedstrijden van het eerste elftal van FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion, kunnen kiezen voor de vijfjaarkaart. Naast de reguliere competitiewedstrijden kunnen met een vijfjaarkaart – in tegenstelling tot een seizoenkaart – ook alle bekerwedstrijden, play-offwedstrijden en Europese wedstrijden worden bezocht.
 
Supporters die nog geen vijfjaarkaart hebben, maar graag naar een vijfjaarkaart willen upgraden, kunnen mailen naar met als onderwerpregel 'Upgraden vijfjaarkaart' (en vermelding van het relatienummer).
 
Zowel vijfjaarkaarten als seizoenkaarten kunnen online of bij het Hitachi Capital Mobility Stadion worden verlengd. Klik op de onderstaande banner om direct te verlengen. 

sccvjk2
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws