Verleng of koop nu een seizoenkaart voor 2021/2022

1 april 2021

FC Groningen is vanmorgen, donderdag 1 april, gestart met de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2021/2022. Huidige seizoenkaarthouders hebben een persoonlijke mail ontvangen van de Trots van het Noorden met uitleg over hoe de huidige seizoenkaart kan worden verlengd. Verleng voor uiterlijk woensdag 16 juni de seizoenkaart om zeker te zijn van de huidige plek op de tribune. FC Groningen kijkt er enorm naar uit om haar trouwe achterban weer te mogen ontvangen in het Hitachi Capital Mobility Stadion. 

Voor het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart is dit jaar een extra handeling nodig. FC Groningen is overgestapt op een ander ticketingsysteem om het gebruiksgemak voor supporters te verbeteren. Alles is ondergebracht in één ‘Mijn FC Groningen’-account. Hierdoor is het wel noodzakelijk dat supporters zich opnieuw registreren bij de club. Uitleg over hoe de eenmalige registratie werkt, vind je hier.
 
Via tickets.fcgroningen.nl kunnen supporters een seizoenkaart aanvragen, verlengen of de tribuneplek wijzigen. Voor huidige seizoenkaarthouders is de eigen plaats gereserveerd tot uiterlijk woensdag 16 juni 2021. Supporters die vóór deze datum hun kaart verlengen, zijn in het seizoen 2021/2022 zeker van hun huidige plek. De plaatsen die op dit moment niet zijn gereserveerd voor huidige seizoenkaarthouders, zijn per direct beschikbaar voor iedereen. Seizoenkaarthouders die van plek willen ruilen, krijgen op 23 juni tijdens de ruildag voorrang om één van de vrijgekomen plaatsen te bemachtigen.
 
Het is een bijzonder seizoen waarin de club haar supporters ongelooflijk mist. De steun op afstand is al een heel jaar voelbaar en daar is FC Groningen ongelooflijk dankbaar voor. Maar het is niet te vergelijken met hoe het zou moeten. Het middagje of de avond FC Groningen is haar ziel kwijt en de club kijkt er enorm naar uit om volgend seizoen weer samen van het voetbal en de beleving in het stadion te genieten. Samen. Meer informatie over het verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart is te vinden via de speciale brochure.
 
Supporters hebben de club de laatste maanden al ongelooflijk geholpen. Het tijdig verlengen of aanschaffen van een seizoenkaart zorgt ervoor dat FC Groningen zeker is dat iedere supporter zijn of haar nieuwe pasje op tijd binnen heeft. Mocht er onverhoopt vanwege overheidsmaatregelen toch nog niet met publiek worden gespeeld, dan doet de FC opnieuw de belofte dat het mogelijk is om geld terug te vragen voor de gemiste wedstrijden. Dit om supporters voldoende zekerheid en grip op de eigen situatie te bieden.
 
Het seizoen 2021/2022 wordt een bijzonder seizoen. Het seizoen waarin we elkaar eindelijk weer gaan zien en het seizoen waarin de club een heel seizoen lang 50 jaar is. Met vele activiteiten, maar het mooiste is weer om het weekend een prachtige FC-beleving te ervaren tijdens de thuiswedstrijden. Als vanouds, met vrienden of familie. Samen.

samen-koop-ssc-19201080

Laatste nieuws