Verkoop tickets uitduel FC Emmen besproken

26 maart 2019 / vandaag

In het Supportersoverleg dat elke zes weken op dinsdagavond plaatsvindt met een afvaardiging van de diverse supportersgeledingen, zijn deze maand weer diverse onderwerpen aan de orde geweest. Onderwerpen waren aankleding van en muziek in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Vuurwerk en tickets voor Emmen-uit waren andere onderwerpen. Dit keer schoven algemeen directeur Hans Nijland en teammanager Edwin Bolt aan bij het overleg om mee te praten over de diverse onderwerpen.

In de komende maanden zal het stadion verder worden aangekleed met afbeeldingen op diverse ramen op de omloop buitenom. Ook is de opdracht versterkt voor een grote beeltenis van Martin Koeman op de Koeman Familie Tribune. Dit in navolging van de afbeelding van Tonny van Leeuwen op de binnenomloop van de overliggende korte zijde.

Muziek
De muziek voorafgaand van de wedstrijd, tijdens de rust en na afloop van het duel was eveneens onderwerp van discussie. Zowel de supporters als ook de spelersgroep hebben hun voorkeuren voor het type muziek aangedragen en de komende thuiswedstrijden zal hierop worden ingespeeld vanuit de omroepkamer in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De muziekvoorkeur blijft een lastig onderwerp. Er zijn twee uitgangspunten: het eerste elftal vanaf de start warming-up opzwepen richting de wedstrijd en het publiek de kans geven de sfeer te maken na de wedstrijd.

Emmen-uit
Vervolgens was er een discussie over de vuurwerkboete die FC Groningen heeft gekregen van de KNVB en daarnaast de dreiging van een (deel van een) tribune of het gehele stadion bij een volgende overtreding. Tot slot werd er gediscussieerd over de wijze van verkoop van het zeer beperkte aantal van 375 tickets voor FC Emmen-uit, terwijl de belangstelling voor uitwedstrijden dit seizoen een flinke vlucht heeft genomen door onder meer de gunstige vervoersregelingen en aantrekkelijke ticketprijzen.

Gezamenlijk is besloten de verkoop voor FC Emmen-uit te laten plaatsvinden met een voorrangsperiode voor supporters die de meeste uitwedstrijden hebben bezocht dit seizoen. Binnenkort zal de definitieve wijze van verkoop kenbaar worden gemaakt via deze website. Het volgende overleg is op dinsdag 14 mei.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws