string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Verkoop PSV-uit vanaf zaterdag.

Donderdag 20 november 2008 om 16:44

De verkoop van kaarten voor de autocombi en de FanTour naar het uitduel tegen PSV (6/12, 19.45 uur) start zaterdag om 9.00 uur via TicketBox en internet.

Op zaterdag 22 november om 9.00 uur start de verkoop voor de FanTour via internet en TicketBox. Ook start dan de verkoop voor de autocombi (21 euro) naar Eindhoven. Op 6 december kan tussen 17.15 uur en 17.45 uur worden omgewisseld bij P-plaats Kabeljauw aan de A50 nabij Arnhem.
Schone omwisselplekken
Steeds vaker staat de ontvangende burgemeester van de gemeente waar FC Groningen speelt, toe dat er op een aangewezen plaats toegangskaarten mogen worden omgewisseld in de vorm van een autocombi. Tijdens het omwisselen zijn wij als club te gast in weer een andere gemeente.

Het is opgevallen dat sommige supporters deze gastvrijheid te ruimhartig opnemen. Voor of tijdens wordt regelmatig afval achtergelaten op parkeerplaatsen, zoals lege blikjes, flesjes en verpakkingsmaterialen.

Wij doen een beroep op de supporters om de omwisselplekken schoon te houden, zodat wij ook in de toekomst te gast mogen blijven op deze parkeerplaatsen. Indien deze gemeenten door de overlast besluiten dat wij niet meer welkom zijn, heeft dat consequenties voor de manier waarop FC-fans uitwedstrijden kunnen bezoeken.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’