Verkoop FC Volendam-thuis (17/12) en FC Dordrecht-uit (20/12)

15 december 2014

De vrije verkoop voor FC Groningen-FC Volendam (17/12) loopt via via deze website, in de FanCorner en bij Primera/TicketBox. De verkoop voor FC Dordrecht-FC Groningen (20/12) loopt via de website en in de FanCorner.

FC Groningen – FC Volendam (woensdag 17 december, 19.30 uur)
Vrije verkoop sinds vrijdag 28 november om 9.00 uur via deze website, de FanCorner en bij Primera/TicketBox. Prijs is voor alle vakken 10 euro.
Groepen vanaf tien personen kunnen kaarten aanschaffen voor 8 euro per persoon.

LET OP: Opwaarderen -> seizoenkaart mee!
Seizoenkaarthouders die in de terugkoopperiode hun seizoenkaart hebben opgewaardeerd, ontvangen hiervan GEEN losse toegangskaart. Personen die voor 6 euro hun eigen kaart hebben teruggekocht, kunnen zich met hun SCC melden bij de wedstrijd. De seizoenkaart geldt in dat geval dus als toegangsbewijs. Personen die in een later stadium hun ticket hebben aangeschaft, voor 10 euro, hebben wel een ticket of e-ticket ontvangen en dienen deze woensdag mee te nemen als toegangsbewijs. FC Dordrecht – FC Groningen (zaterdag 20 december, 19.45 uur)
De reguliere verkoop voor de verplichte FanTour met opstap Strand Horst (maximaal 100 opstap van de 400) is vrijdag 5 december gestart via deze website en in de FanCorner en loopt tot uiterlijk woensdag 17 december. Prijs is 34 euro.

Laatste nieuws