Verkiezing Payt Speler van het Jaar 2018/2019

22 augustus 2018

Ook in het seizoen 2018/2019 zal er traditioneel weer een verkiezing plaatsvinden voor de titel Payt Speler van het Jaar. In de afgelopen twee competitiewedstrijden werden achtereenvolgens Ritsu Doan en Deyovaisio Zeefuik door de supporters gekozen tot Payt Man of the Match.

Bij de uitduels in de Eredivisie kan er tot en met maandag om 12.00 uur na de gespeelde wedstrijd gestemd worden door middel van een formulier op deze website: https://www.fcgroningen.nl/motm
In Arnhem kreeg goalgetter Ritsu Doan op deze manier de meeste stemmen.

Bij competitiethuiswedstrijden wordt hetzelfde formulier gehanteerd en kan er ook gestemd worden tijdens de wedstrijd. De winnaar wordt na afloop van de thuiswedstrijden in het Hitachi Capital Mobility Stadion gehuldigd als Payt Man of the Match. Afgelopen vrijdag tegen Willem II was Deyovaisio Zeefuik de speler met de meeste stemmen.
 
Na twee competitiewedstrijden gaat Ritsu Doan aan kop in het tussenklassement.
Komende zaterdagavond gaat FC Groningen op bezoek in Doetinchem bij De Graafschap. Tot maandagmiddag 12,00 uur kan er via het formulier op deze wedstrijd worden gestemd op je favoriete FC-speler in dat duel.
 
Uitslag Vitesse-uit
1. Doan – 3 punten
2. Mahi – 2 punten
3. Van Weert – 1 punt
 
Uitslag Willem II-thuis
1. Zeefuik – 3 punten
2. Doan – 2 punten
3. Mendes Moreira – 1 punt
 
Tussenstand Payt Speler van het Jaar (2/34)
1. Doan – 5 punten
2. Zeefuik – 3 punten
3. Mahi – 2 punten
4. Van Weert – 1 punt
5. Mendes Moreira – 1 punt

Open Dag met Japanse vlag

Laatste nieuws