Vele jubilarissen in de FC Groningen Business Club

17 december 2021

FC Groningen telt tal van loyale sponsorrelaties. Bedrijven of personen die al decennia zakelijk aan de club verbonden zijn. Mensen die FC Groningen door en door kennen en de drive en ambitie bezitten om door te groeien met FC Groningen. FC Groningen wil alle jubilerende sponsorrelaties hartelijk danken voor hun loyaliteit aan de club en het mogelijk maken van verbindingskansen voor andere zakelijke relaties. 

Hoewel ook 2021 een uitdagend jaar is gebleken, zijn vele sponsorrelaties FC Groningen wederom trouw gebleven. Het ontmoeten van elkaar en het leggen van de juiste verbindingen werd vanwege de beperkingen die de coronamaatregelen met zich meebrengen ingewikkeld in 2021.
 
Vaker dan de club lief is moesten evenementen worden afgezegd of omgezet in online ontmoetingen en helaas moesten diverse thuiswedstrijden in een leeg stadion worden gespeeld. Gelukkig werd er samen met de vele sponsorrelaties innovatief nagedacht om elkaar op alternatieve manieren met elkaar in contact te brengen. Denk hierbij aan de netwerkcarrousel of het samen sporten in de vorm van golf of padel.
 
FC Groningen wil mede namens de FC Groningen Business Club alle sponsorrelaties danken voor het vertrouwen in het afgelopen jaar en feliciteert de onderstaande bedrijven met hun schitterende jubileum bij de club.

Onze jubilarissen!

30 jaar sponsorrelatie
Aalbers Invest
Asser Glas
Scholma Groep
Trip Advocaten

20 jaar sponsorrelatie
Steenhuis Sloopwerken
 
15 jaar sponsorrelatie
J. de Vries Beheer
Jumbo Euroborg
Kijf & Witte
KroeseWevers
Noordwand
ODN Oil
Oldenburger|Fritom
Plegt-Vos Noord
Prokan
 
5 jaar sponsorrelatie
A. Plus Opleidingen
Aalbers Installatietechniek
Alfa Accountants
Amysoft
Connexion International
De Marne's Fabrieken
Dekker Struik
Dekko Lighting
Expertise Bureau Noord
Johan Wagelaar
Lavans
Main Energie
Noordhof Interieurbouw
Reisiger Glas en Schilderwerken
Reno Systems
SNS Emmen
Stichting Kringloop Organisatie Tynaarlo
Terwolde Renault
Timing
Van Kammen Verkoopwagens
VisscherHolland
Yarden

Laatste nieuws