string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Veldwijk, Warmerdam, Mahi en Drost in FCG TV.

Vrijdag 18 augustus 2017 om 10:12

FC Groningen TV kijkt vanavond op FOX Sports vooruit naar de wedstrijd van zondag tegen Ajax met Lars Veldwijk en Django Warmerdam. Daarnaast is er een terugblik met eigen camera op de spectaculaire 3-3 tegen sc Heerenveen.

Lars Veldwijk bekroonde zijn debuut voor FC Groningen zondag met een doelpunt tegen sc Heerenveen. In het eigen Noordlease Stadion speelde Veldwijk een belangrijke rol want dankzij een overtreding op hem kreeg FC Groningen ook een strafschop. FCG TV laat Veldwijk een paar belangrijke momenten uit het duel tegen Heerenveen terugkijken en reageren op wat er gebeurde. Daarnaast blikt Veldwijk vooruit op de wedstrijd van komende zondag tegen Ajax en doet hij een opvallende belofte.
 
Django Warmerdam gaat komende zondag een hoop oude bekenden tegenkomen in Amsterdam. Warmerdam doorliep de jeugdopleiding van Ajax en speelde tot twee seizoenen geleden nog in Jong Ajax. Warmerdam kijkt er naar uit om zijn oude teamgenoten weer te treffen en laat weten vertrouwen te hebben in een goede afloop. FCG TV test bij de linksback de kennis van de historie van Ajax – FC Groningen door middel van een drietal vragen. Weet hij bijvoorbeeld wie het laatste doelpunt namens FC Groningen maakte in de ArenA?
 
Afgelopen zondag opende FC Groningen het nieuwe seizoen met een spectaculaire 3-3 tegen sc Heerenveen. FCG TV toont de opvallendste momenten met beelden van een eigen camera en laat doelpuntenmaker Mimoun Mahi en Jesper Drost aan het woord over het duel. Daarnaast is er een gesprek met assistent-trainer Marcel Groninger die de laatste weken met krukken langs de rand van het trainingsveld staat.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.15 uur op kanaal 1 en om 16.15 uur op kanaal 3. Kijk voor de tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

12 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard