Bied mee op gedragen shirts van Sierhuis, Reis of Gladon

14 april 2019

De komende vier dagen heb je als fan de kans om live mee te bieden op het ultieme fan-item: een gedragen - ongewassen - en gesigneerd uitshirt van FC Groningen uit de wedstrijd tegen sc Heerenveen. Plaats je bod op www.matchwornshirt.com en haal een stukje Groningse geschiedenis in huis of geef een uniek cadeau!

Alle shirts van de basisspelers en de drie invallers worden geveild, dus er zijn in totaal veertien shirts. Van bijvoorbeeld Kaj Sierhuis, Ludovit Reis en Paul Gladon. De veiling opende vanmiddag om 14.30 uur en sluit vier dagen later. Meebieden kan dus al tijdens de wedstrijd - ook vanaf je mobiele telefoon.

Steun de opleiding
De jeugd heeft de toekomst! Daarom komt de opbrengst van de shirtveiling ten goede aan onze eigen opleiding. De opleiding van FC Groningen biedt talentvolle kinderen uit de regio de mogelijkheid om zich te ontplooien op sportief gebied en uiteindelijk door te groeien tot het eerste elftal.

Snel in huis!
Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Geen zin om vier dagen te wachten? Maak dan gebruik van de ‘buy it now’ optie. Hiermee ben jij direct en gegarandeerd de winnaar van jouw favoriete shirt voor een vaste prijs. Na ontvangst van de betaling wordt het shirt binnen 24 uur per aangetekende post verzonden zonder meerkosten. Betalen kan eenvoudig en veilig online via iDeal, creditcard of PayPal.
 
Meedoen? Ga naar MatchWornShirt.com!

Laatste nieuws