string(9) "claudebot"

Veel clubs aanwezig bij ‘KampioensFeest van het Noorden’.

Woensdag 22 januari 2014 om 10:44

Rondom de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen FC Twente organiseert het Amateurconvenant zondag in Euroborg het jaarlijkse ‘KampioensFeest van het Noorden’. Hierbij lopen F-pupillenteams van convenantpartners, die afgelopen najaar kampioen zijn geworden, een ereronde door het stadion.

Alle F-kampioenen van amateurclubs aangesloten bij het convenant van FC Groningen konden zich opgeven voor het kampioensFeest. De volgende tien teams zullen in de rust van de wedstrijd worden toegejuicht: WVV F1, VEV’67 F2, VV Muntendam F2, VV Stanfries F2, VV Valthermond F1, VV Gorecht F2, De Wilperboys F2, FC LEO F1, VV Heiligerlee F1 en SJO NEC Delfzijl F4.
Uitgenodigd
De overige 18 kampioensteams zijn ook uitgenodigd. Deze kampioenen laten zich zien door te zwaaien met de clubvlaggen. Andere kampioenen bezoeken met het gehele team de wedstrijd van FC Groningen tegen FC Twente.
De amateurclubs die zondag aanwezig zijn in Euroborg zijn:
VV Bellingwolde F1, VV HSC F1, HZVV F7, GVAV F2, HZVV F3, VV HOC F1, VV Annen F3, VEV’67 F1, HZVV F2, VV Onstwedder Boys F2, ’t Fean 58, VEV’67 F3, VV Kloosterburen F1, VV Zuidhorn F1,  VV Potetos F1, HZVV F6, WSV’09 F1 en DZOH F10
Amateurconvenant
Middels het Amateurconvenant FC Groningen wil de Trots van het Noorden het algemene voetbalniveau en de voetbalbeleving in Noord-Nederland stimuleren. Om het partnerschap te waarborgen en bestendigen organiseert het Amateurconvenant verschillende activiteiten, waaronder het kampioensFeest van het Noorden voor de F-pupillen. Op dit moment telt het Amateurconvenant 191 aangesloten amateurverenigingen uit de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.
Onvergetelijke ervaring
De Trots van het Noorden is trots op de jonge kampioenen. Een volle Euroborg zal deze pupillen zondag in de rust van de wedstrijd FC Groningen – FC Twente een onvergetelijke ervaring bezorgen.
Volg het Amateurconvenant ook op Facebook en Twitter:ttps://www.facebook.com/Amateurconvenanthttps://twitter.com/convenantfcg

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’