Veel activiteiten tijdens Junior Club Dag 2019

7 mei 2019

Morgenmiddag, woensdag 8 mei, organiseren wij onze jaarlijkse Junior Club Dag.  Net als voorgaande jaren wordt deze dag gehouden in MartiniPlaza. Er worden tijdens deze dag opnieuw tal van activiteiten georganiseerd en natuurlijk is ook de eerste selectie van FC Groningen aanwezig

Ontmoet de spelers, staf en uiteraard Groby. Daarnaast is het mogelijk om de spelersbus van binnen te bekijken en deel te nemen aan tal van voetbalactiviteiten. Freestyler Tom Vegter is de gastheer van de middag en zal uiteraard een freestyle show geven.

Voor jong en iets ouder
Voor de jongste jeugd is er een ballenbak en zijn er diverse springkussens. Voor de iets oudere jeugd is er de mogelijkheid FIFA te spelen en samen met 2Join aan de slag te gaan als DJ. Tussendoor worden er nog diverse leuke prijzen weg gegeven.

Exclusief voor leden
De Junior Club Dag is exclusief voor leden van de Junior Club en de Green White Bengels. Heb jij je nog niet aangemeld wil wil jij een leuke middag beleven, meld je dan aan voor de Junior Club Dag en neem je vrienden of vriendinnen mee! Aanmelden kan via www.fcgroningen.nl/junior-club/activiteiten.
 

Laatste nieuws