string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vanavond Jong Oranje in Euroborg.

Dinsdag 11 augustus 2009 om 14:44

In de 242ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het uitduel met Roda JC, kijkt hij in de agenda voor de komende week en meldt hij de mogelijkheid kaarten te kopen voor het thuisduel met NAC Breda.

“Afgelopen zaterdag hebben we ons eerste punt in de competitie gepakt bij Roda JC. Ondanks het feit dat we bijna een helft lang met een man minder speelden, heeft de ploeg toch een punt uit het vuur weten te slepen. Komende zondag in Euroborg hopen we daaraan uiteraard een goed vervolg te geven in tegen NAC Breda.”

Kaartverkoop
“Voor de tweede thuiswedstrijd, die zondag 16 augustus om 16.30 uur in Euroborg wordt gespeeld, zijn zowel via deze website als TicketBox nog voldoende kaarten te koop. Per (Seizoen)ClubCard kunnen maximaal vier kaarten worden aangeschaft. Maandagmiddag zijn extra kaarten in de verkoop gekomen voor de vakken OO en PP, omdat NAC Breda afziet van een aantal kaarten voor de bezoekende supporters.”

“Overigens zijn ook voor de thuiswedstrijd tegen PSV van zondag 30 augustus nog kaarten te koop via internet en TicketBox. Voor deze wedstrijd kan één kaarten per (Seizoen)ClubCard worden aangeschaft. De verkoop voor de tweede Limburgse uitwedstrijd, tegen VVV Venlo op zaterdag 22 augustus, is eveneens gestart. Net als vorig jaar is de prijs voor de FanTour vastgesteld op 32 euro. Kaarten voor de autocombi naar Venlo kosten slechts 12 euro.”

 “Zoals bekend willen we onze eerste selectie voor het einde van deze transferperiode graag nog versterken. Manager technische zaken Henk Veldmate en onze scouts zijn deze dagen dan ook volop bezig met het bezoeken van wedstrijden en het onderzoeken van mogelijkheden om op korte termijn een versterking aan te trekken.”

Jong Oranje
“Vanavond speelt Jong Oranje in Euroborg een oefeninterland tegen Jong Engeland. Het is de eerste wedstrijd in een nieuwe cyclus onder leiding van bondscoach Cor Pot, die met de lichting geboren vanaf 1 januari 1988 op jacht gaat naar een ticket voor het EK onder-21 van 2011 in Denemarken. Op dat toernooi worden de tickets voor de Olympische spelen verdeeld. Doelman Leonard Nienhuis van Jong FC Groningen maakt deel uit van de selectie.”

“Voor het duel zijn vanmiddag nog kaarten te koop via TicketBox en vanaf 18.00 uur bij de kassa’s van Euroborg. De prijs is 8 euro. Bezoekers kunnen gebruik maken van de Ingangen 2 en 3. Overigens geldt vanavond een rookverbod in Euroborg, aangezien de voetbalbond KNVB dit bij al haar evenementen vereist. Ook zal er geen alcohol worden geschonken.”

“Andreas Granqvist oefent woensdagavond met Zweden tegen Finland. De verdediger speelde tot dusver vijf A-interlands voor zijn vaderland. Sepp De Roover werd ondanks een voorselectie uiteindelijk niet uitgenodigd voor de Rode Duivels, die woensdag in Tsjechië oefenen. Tom Hiariej viel geblesseerd af bij Jong Oranje.”

RVO FC Groningen
“De zes jeugdteams zijn inmiddels alweer volop in voorbereiding op het komende seizoen. Woensdagavond om 18.00 uur speelt de D2 zijn eerste officiële wedstrijd, een bekerduel tegen GRC. Een halfuur later trapt de D1 af in Kollum voor een bekerduel. A1 en B1 zijn momenteel op trainingskamp in Groesbeek en spelen daar woensdag duels tegen interessante tegenstanders. De Beloften spelen woensdagavond om 19.30 uur de laatste oefenwedstrijd bij Harkemase Boys.”

“De Junior Club organiseert ook dit seizoen weer een aantal FanTours naar uitwedstrijden van FC Groningen. Je kunt je daar nog steeds voor opgeven als je lid bent van de Junior Club of de Green White Bengels.  Net als voorgaande jaren vertrekken de leden samen met een ouder in speciale bussen naar de uitspelende partij. Onderweg zorgt de Junior Club voor wat lekkers te eten en te drinken en wordt er gezamenlijk plaats genomen in het uitvak. Wil je dit seizoen graag mee met de FanTour, kijk dan op de website van de Junior Club onder het kopje Activiteiten.”

Delfsail
“Tot slot nog de mededeling dat er komende vrijdagmiddag op de middenstip in Euroborg een boekpresentaite zal zijn van orginisator Jeanette Blijdorp van Delfsail, het zeilevenement dat van 22 tot 26 augustus voor de vijfde keer plaatsvindt. Ondergetekende zal daarbij ook aanwezig zijn.”

“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’