string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vanavond chatten met Bizot.

Woensdag 11 september 2013 om 12:45

Vanavond (woensdag – red.) hebben supporters van FC Groningen de kans via internet een vraag te stellen aan Marco Bizot. Via Twitter en Google Hangout kunnen de fans rechtstreeks in contact komen met de doelman van de Trots van het Noorden.

Vanaf 19.30 uur zit Bizot achter de computer in Euroborg om de vragen die via Twitter worden gesteld, te beantwoorden. Heb jij een vraag aan de keeper van FC Groningen, stuur die dan tussen 19.30 uur en 20.00 uur naar @fcgroningen of met hashtag #bizot.
Om 20.15 uur start Bizot een hangout in Google+ zodat je face-to-face een vraag aan hem kan stellen. Voor deze bijzondere videocall moet je wel in het bezit zijn van een Google-account. Volg FC Groningen in Google+ en meld je vanavond om 20.15 uur aan voor de hangout met Bizot. Deze sessie zal een half uur duren.
Heb je een vraag aan Bizot, of ben je benieuwd wat anderen te vragen hebben, kijk dan vanavond op www.twitter.com/fcgroningen en https://plus.google.com/+fcgroningen. De leukste en meest interessante vragen en de antwoorden zijn later terug te lezen in het FC Groningen Journaal en te zien bij FC Groningen TV.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard