Vanavond 5.000.000ste bezoeker; kom op tijd!

27 september 2018 / vandaag

Vanavond, donderdag 27 september, om 18.30 uur is FC Twente te gast in het Hitachi Capital Mobility Stadion. De winnaar van dit bekerduel plaatst zich voor de laatste-32 van het bekertoernooi, waarvoor de loting aanstaande zaterdagavond (29 september) zal plaatsvinden. Bij deze wedstrijd tegen FC Twente in het TOTO KNVB Bekertoernooi hebben de seizoenkaarthouders vrij toegang.

Zij kunnen hun vaste kaart voor de wedstrijd gewoon aanbieden bij de toegangspoortjes. Er zijn geen verdere handelingen nodig. Een losse kaart voor het treffen met FC Twente kost een tientje. Het Hitachi Capital Mobility Stadion opent de poorten om 17.00 uur en de kassa's gaan ook op die tijd open.

Verkeersdrukte
Vanavond gaan we de 5.000.000ste bezoeker ontvangen in ons huidige onderkomen. De teller staat sinds afgelopen zondag namelijk op 4.997.184 toeschouwers. Er is een kleine verrassing voor de 5.000.000ste bezoeker sinds de opening van het stadion op 13 januari 2006. Een mooie reden om op tijd naar het Hitachi Capital Mobility Stadion te komen.

Een tweede reden om vroegtijdig op weg te gaan, is de verkeerdrukte in de Stad rondom het aanvangstijdstip van het bekerduel. Diverse verkeersstromen zullen elkaar namelijk rond deze spitstijd kruisen. Om er zeker van te zijn niets van de wedstrijd te hoeven missen, raden wij supporters aan hiermee rekening te houden.

Horeca-tegoed
Wij adviseren om nu al tegoed op de horeca betaalkaart of seizoenkaart te zetten via onze website: https://www.fcgroningen.nl/horeca/betaalkaart. Dit voorkomt onnodige wachttijd in het stadion. 

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws