Vanavond 19.00 uur oefenduel met PEC, wedstrijd live op Podium TV

14 augustus 2020 / vandaag

FC Groningen trapt vanavond om 19.00 uur de derde oefenwedstrijd van de voorbereiding af. PEC Zwolle is in het Hitachi Capital Mobility Stadion de tegenstander van de Trots van het Noorden. Supporters die geen kaart hebben gekocht voor het duel kunnen de wedstijd live volgen via onder meer de site en app van het Dagblad van het Noorden of via Podium TV.

Net als tegen Heracles Almelo verliep de kaartverkoop voor de wedstrijd van vanavond in categorieën om zoveel mogelijk seizoenkaarthouders de mogelijkheid te geven het duel vanuit het stadion te beleven. In totaal zijn ruim 2.200 toeschouwers aanwezig in het stadion. Supporters die niet naar het stadion komen, kunnen de wedstrijd live volgen via de site of app van het Dagblad van het Noorden, op de site of app van Sportnoord.nl of op televisie via Podium TV (Ziggo kanaal 35).
 
Horeca
In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Heracles Almelo zullen tegen PEC de horecaverkooppunten op de binnen omloop van het stadion nu wel geopend zijn voor de verkoop van enkel drinken en chips en snoepgoed. Bij de horecaverkooppunten in het stadion zijn naast koffie, bier, cola en sinas, ook flesjes water verkrijgbaar.
 
Eten wordt buiten het stadion verkocht. Het is niet toegestaan om eigen drinken mee te nemen naar binnen. De units zijn gedurende de wedstrijd en tijdens de twee rustpauzes geopend, maar sluiten vijf minuten voor het laatste fluitsignaal vanwege de uitstroom van de supporters uit het Hitachi Capital Mobility Stadion. Lees meer belangrijke wedstrijdinformatie en de afwijkende opzet van de wedstrijd in via deze link.
 
Fasegewijs naar binnen
Om drukte bij de ingangen te voorkomen en de benodigde anderhalve meter onderlinge afstand te waarborgen zal de toegang tot het stadion gefaseerd verlopen. Supporters met een kaart voor een zitplaats op de tweede ring wordt gevraagd tussen 17.30 uur en 18.00 uur het stadion te betreden. Daarna kunnen supporters met een toegangsticket voor de eerste ring fasegewijs naar binnen.
 
Zij worden gevraagd tussen 18.10 uur en 18.50 uur plaats te nemen op de plek aangegeven op hun e-ticket. Alleen het ticket geeft toegang tot de wedstrijd, seizoenkaarten en vijfjaarkaarten zijn voor deze wedstrijd geen geldig toegangsbewijs. Tassen groter dan A4-formaat zijn niet toegestaan. Bij iedere tourniquet is er een mogelijkheid je handen te desinfecteren.
 
Gezondheidsvragen
Vooraf worden aan supporters die de wedstrijd willen bezoeken gezondheidsvragen gesteld over klachten als neusverkoudheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak, zowel persoonlijk als in de directe omgeving. En of je zelf of in jouw omgeving te maken hebt gehad met het coronavirus. Indien ergens “ja” op geantwoord moet worden, dan kun je om gezondheidsredenen geen toegang tot het stadion hebben.
 
De toiletten in het Hitachi Capital Mobility Stadion zijn gewoon open en worden extra schoongemaakt. Vanaf dit seizoen zijn alle voetbalstadion, en dus ook het Hitachi Capital Mobility Stadion geheel rookvrij. 

_MG_7825
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws