Van Weert, Tibbling, Larsen en Djurovski in FC Groningen TV

2 december 2016

FC Groningen TV heeft vanavond een reportage met scherpschutter Tom van Weert. Daarnaast komen Simon Tibbling en Kasper Larsen aan het woord over de komende tegenstander Ajax en is FCG TV bij de presentatie van Mangup Milko, het boek over Milko Djurovski.

Tom van Weert is sinds afgelopen zaterdag de topscorer van FC Groningen. Hij maakte in de laatste vijf wedstrijden vier doelpunten. Om te zien of Van Weert buiten het veld ook een scherpschutter is, gaat FCG TV met de spits naar Nieuwe Pekela waar de Brabander bij Schietvereniging Vulpes Vulpes op kleiduiven gaat schieten. Het moet gezegd: Van Weert blijkt ook met een geweer goed overweg te kunnen.
 
Afgelopen zondag vond bij de supportersvereniging van FC Groningen de presentatie van het boek Mangup Milko plaats. Het boek, geschreven door Herman Sandman, gaat over de periode dat Milko Djurovski bij FC Groningen voetbalde. FCG TV heeft een reportage over de presentatie waarin 'de rookmagiër' zelf natuurlijk niet ontbreekt, al weet je dat natuurlijk nooit met de nog steeds onnavolgbare Macedoniër.
 
Zondag gaat FC Groningen op bezoek bij Ajax. Sinds Ajax in de Arena speelt, won FC Groningen nog nooit van de Amsterdammers. Als het aan Kasper Larsen en Simon Tibbling ligt gaat daar zondag verandering in gebracht worden. Voor Larsen wordt het ook nog eens een Deens duel want hij krijgt te maken met land- en naamgenoot Kasper Dolberg.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.25 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.00 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.40 uur en 15.45 uur op kanaal 3 en om 11.30 uur op kanaal 5.
 
Zondag wordt de Fox Sports Doc "Als je maar niet zoals Hans Nijland wordt" om 19.00 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 5.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.00 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur
 

Pag.22 Van Weert schiet (2)

Laatste nieuws