Van Weert, Bacuna, Warmerdam, Van der Velden en Chery in FCG TV

1 december 2017

FC Groningen TV is vanavond bij de finale van Gezond Scoren 2017, hoort van Nick van der Velden en Tjaronn Chery hoe het nu met hen gaat en blikt vooruit op de wedstrijd tegen ADO Den Haag met Tom van Weert, Juninho Bacuna en Django Warmerdam.

Zaterdagavond gaat FC Groningen op bezoek bij ADO Den Haag. ADO wordt getraind door Alfons Groenendijk en dat is een trainer die Tom van Weert goed kent. Ze werkten eerder samen bij FC Den Bosch en Excelsior. Van Weert blikt in FCG TV vooruit naar het treffen met zijn oude trainer en bekijkt samen met Van Weert naar wat opvallende momenten uit de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Feyenoord.

Bij de wedstrijd tegen Feyenoord zaten Nick van der Velden en Tjaronn Chery als aandachtig toeschouwer op de tribune. Beide spelers voetballen tegenwoordig in Azië. Van der Velden in Indonesië en Chery in China. FCG TV sprak met beide en hoorde dat het hen allebei prima bevalt in een andere voetbalwereld.

Afgelopen woensdag vond de finale plaats van het project Gezond Scoren 2017 van FC Groningen in de Maatschappij. Onder toeziend oog van Juninho Bacuna en Django Warmerdam streden drie basisscholen om de overwinning. FCG TV was erbij en sprak Bacuna en Warmerdam meteen over de komende wedstrijd tegen ADO. En het ging met Bacuna over nog iets heel anders: koeien melken.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.45 uur  op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 16.15 uur te zien op kanaal 3 en om 17.50 uur op kanaal 3, voorafgaande aan ADO Den Haag - FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws