Van Weert, Antuna, Hrustic, Absalem en Padt in FCG TV

25 augustus 2017

FC Groningen TV heeft vanavond in de persoon van Tom van Weert een gastverslaggever die vooruit kijkt naar de wedstrijd van komende zondag tegen FC Utrecht. Daarnaast is er een impressie te zien van perspresentatie van de Mexicaan Uriel Antuna.

Komende zondag komt FC Utrecht op bezoek in het Noordlease Stadion. Tom van Weert was afgelopen woensdag aanwezig bij het jaarlijkse FC Groningen voetbalkamp en ging daar op zoek naar ploeggenoten om met hen vooruit te kijken naar de ontmoeting met FC Utrecht.
 
Afgelopen maandag werd de 19-jarige Uriel Antuna gepresenteerd aan de pers. De Mexicaanse aanvaller wordt twee seizoenen gehuurd van Manchester City. Antuna werd maandag twintig jaar en dus had FCG TV een cadeau meegekregen van de FanCorner van FC Groningen voor de jarige Antuna.
 
Verder is in FCG TV een gesprek te zien met Australisch international Ajdin Hrustic die afgelopen zondag tegen Ajax zijn basisdebuut maakte in het eerste elftal. Daarnaast is er een kennismaking met Amir Absalem die zeer geregeld meetraint bij de eerste selectie en wordt Sergio Padt verrast door vier leden van Kids United.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.05 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.15 uur op kanaal 1 en om 16.00 uur op kanaal 3. Zondag is FCG TV om 15.55 uur te zien op kanaal 3, voorafgaande aan FC Groningen - FC Utrecht.  Kijk voor de tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws