string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van Nieff, Van der Velden en Van de Looi in FCG TV.

Donderdag 05 maart 2015 om 08:57

FC Groningen TV heeft donderdagavond een gesprek met Nick van der Velden die onder meer vooruit kijkt naar de ontmoeting met FC Dordrecht, de club waarvoor hij eerder bijna drie seizoenen speelde. Daarnaast vertelt Yoëll van Nieff over zijn contractverlenging bij FC Groningen en wordt er met hem en trainer Erwin van de Looi eveneens vooruitgeblikt naar het duel met de Dordtenaren.

Nick van der Velden speelde tussen 2005 en 2008 74 wedstrijden voor FC Dordrecht. Het is de club waar het voor hem – zoals hij zelf zegt – ‘allemaal begon’. Van der Velden kijkt dan ook uit naar de wedstrijd van komende zondag tegen FC Dordrecht. Zeker omdat de aanvaller eindelijk weer gevrijwaard lijkt te zijn van blessures en hij het niveau weer wil halen, dat hij vorig seizoen in Groningen bereikte. Dat leverde toen een feest op de Grote Markt op, iets waar Van der velden dit seizoen opnieuw in gelooft.
Woensdagmiddag werd bekend dat Yoëll van Nieff zijn contract bij FC Groningen met drie seizoenen heeft verlengd. In FCG TV vertelt Van Nieff hoe de contractverlenging tot stand kwam en dat hij grote plannen heeft bij FC Groningen. Daarnaast blikt hij vooruit naar de wedstrijd van zondag tegen FC Dordrecht, de club waar hij in het seizoen 2013/2014 een half jaar aan was uitgeleend.
FCG TV kijkt tevens met trainer Erwin van de Looi vooruit naar komend weekend en hoort van hem hoe het met de fitheid van de selectie is gesteld, een groep die met de terugkeer van diverse spelers langzamerhand weer steeds breder wordt.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 3. De uitzending wordt donderdagavond om 20.30 uur en 22.00 uur herhaald op kanaal 1 en om 19.00 uur en 23.00 uur op kanaal 3. Vrijdag is FCG TV om 14.30 uur te zien op kanaal 3 en om 15.30 uur op kanaal 1. Zaterdag is FCG TV om 9.30 uur te bekijken op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard