string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van Moorsel: “Vleugels van gasten in publiek”.

Donderdag 29 november 2012 om 15:56

Afgelopen zaterdag maakte hij zijn basisdebuut in het eerste elftal van FC Groningen. Komende zondag staat hij mogelijk voor het eerst aan de aftrap in Euroborg: aanvallende middenvelder Paco van Moorsel.

De 22-jarige Brabander ziet uit naar zijn eerste basisoptreden in eigen stadion: “In Euroborg is de stemming de laatste wedstrijden beter dan in het begin van de competitie. Toen werden we kritisch benaderd en dat had misschien ook nog met de teleurstelling van vorig seizoen te maken. We lieten zelf ook nog niet het beste van ons spel zien.”
“Inmiddels hebben we stappen gemaakt en het publiek ook. Het is misschien een cliché, maar voor mij is het echt zo dat ik vleugels krijg als die gasten in het publiek achter de ploeg gaan staan.”
“Als ik weer samen met Michael de Leeuw in de ploeg sta, hebben we in ieder geval weer een week langer met elkaar kunnen trainen. Het is toch een kwestie van op de trainingen elkaar leren aanvoelen. Ik speel nu natuurlijk op zijn positie en Michael op de voor hem vreemde positie in de spits. Het is voor ons wennen en voor de rest van de ploeg ook.”
Een interview met Van Moorsel is te lezen in het programmaboekje van aanstaande zondag, die voorafgaand aan de wedstrijd voor 1,50 euro te koop is rond het stadion.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard