string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van Dijk, Kwakman, Ben Moussa en Letschert in FCG TV.

Vrijdag 01 februari 2013 om 12:03

FC Groningen TV gaat vanavond op bezoek bij Hilal Ben Moussa en Timo Letschert van Jong FC Groningen. De spelers van de beloften zijn huisgenoten en koken regelmatig met en voor elkaar. Daarnaast kijken Hans Nijland en Virgil van Dijk terug op de gisteren afgesloten transferwindow, vertelt Henk Veldmate waarom FC Groningen de samenwerking met SC Veendam graag wil intensiveren en is er een vooruitblik op het duel van zaterdagavond tegen AZ.

FC Groningen TV eet vanavond mee met Hilal Ben Moussa en Timo Letschert. De spelers van Jong FC Groningen zijn huisgenoten en koken regelmatig hun eigen eten. De ene keer kookt Ben Moussa, de andere keer Letschert. Vanavond zien we dat ze niet alleen op het veld, maar ook achter het fornuis een team vormen.
De afgelopen weken is er veel te doen geweest om de belangstelling van het Engelse Brighton voor Virgil van Dijk. FC Groningen ging niet in op de aanbiedingen en dus maakt Van Dijk sowieso het seizoen af bij FC Groningen. In FCG TV kijken algemeen directeur Hans Nijland en van Dijk terug op de donderdagnacht afgesloten transferwindow.
Deze week maakten FC Groningen en SC Veendam bekend dat ze de intentie hebben om de samenwerking te intensiveren. Henk Veldmate, manager technische zaken, vertelt over de gesprekken die tussen beide clubs plaatsvinden en hoe de samenwerking er eventueel uit kan gaan zien.
Zaterdagavond gaat FC Groningen op bezoek bij AZ. Met aanvoerder Kees Kwakman en Virgil van Dijk kijkt FCG TV vooruit naar het duel dat om 18.45 uur begint in Alkmaar.
Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. Daarna is FCG TV om 22.50 uur te zien op EL 2. Zaterdag is de herhaling om 08.15 uur en 16.25 uur op EL1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur, waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard