Van Dijk, Huizinga en Van de Laak in FCG TV

11 november 2011 / vandaag

In FC Groningen TV van vrijdag 11 november zien we hoe het gaat met oud-speler Gregoor van Dijk van FC Groningen die nu uitkomt voor het Cypriotische AEK Larnaca. Van Dijk ging vorige week voor de Europa League met zijn ploeg op bezoek bij Schalke'04 in Gelsenkirchen en FCG TV sprak hem. Update: in de uitzending van vanavond komt teammanager Theo Huizinga aan het woord over zijn aanstaande vertrek.

Deze week wordt een deel van de grasmat in Euroborg vervangen, In FCG TV is te zien welke stukken van het speelveld en wordt uitgelegd waarom deze aan vervanging toe zijn.

Promotiedagen
Afgelopen dinsdag en woensdag bezochten zo'n 30.000 mensen de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland in MartiniPlaza. Eén van de bezoekers was Koen van de Laak. De van een knieblessure herstellende Van de Laak is één van de oudere spelers uit de selectie van trainer Pieter Huistra en weet dat de carrière na het voetballen voor hem steeds dichterbij komt. Tijdens de Promotiedagen ging hij op zoek naar een mogelijke nieuwe toekomstige functie. FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling op Eredivisie Live 1 is te zien om 22.45 uur. Tevens zijn er herhalingen op Eredivisie Live 2 om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur. De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws