string(9) "claudebot"

Van Dijk, Andersson en Enevoldsen in FCG TV.

Woensdag 04 mei 2011 om 12:11

In de uitzending van FC Groningen TV van deze week wordt uiteraard stilgestaan bij de prima overwinning van afgelopen weekend bij ADO Den Haag. Daarnaast is er een item te zien over de WK Superbike in Assen.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Terugblik
De meeste aandacht gaat in deze aflevering uit naar de wedstrijd ADO Den Haag – FC Groningen met daarin de geweldige rentree van Petter Andersson en ook het debuut van verdediger Virgil van Dijk in de Eredivisie.
Daarnaast is er een onderwerp over de ontmoeting tussen Thomas Enevoldsen en Ramon Leeuwin van ADO Den Haag. Zij kennen elkaar via een uitwisselingsproject van de middelbare school en troffen elkaar zondagmiddag in het Kyocera Stadion in Den Haag.
Superbike
Drie Zweden in de Groningse selectie zijn nogal in de ban van gemotoriseerde sport. Fredrik Stenman, Petter Andersson en Andreas Granqvist brachten onlangs een bezoek aan de WK Superbike in Assen.
Daar troffen ze onder anderen Kawasaki-coureur Chris Vermeulen. Een ‘oude bekende’ want in 2009 ontmoetten ze elkaar ook al tijdens de Rizla Racing Day. Toen reed Vermeulen nog in de Moto GP.
Te zien
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.40 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om respectievelijk 8.30 en 8.00 uur.
De onderwerpen van FC Groningen TV zijn elke donderdag vanaf 18.00 uur ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ Daarnaast kan FC Groningen TV worden bekeken op http://www.youtube.com/fcgroningentv en op http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
Volg FC Groningen TV op Twitter en blijf op de hoogte van de onderwerpen en de uitzendingen: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’