string(9) "claudebot"

Van der Laan: ‘Hoop dat ik dinsdag weer speel’.

Donderdag 13 november 2014 om 10:00

Martijn van der Laan keerde na een blessureperiode van enkele maanden terug in het eerste elftal en was blij weer zijn eerste minuten te kunnen maken. Trainer Erwin van de Looi was ontevreden met het ‘killen’ in de zestien, want zag zijn ploeg meer dan genoeg kansen creëren.

Martijn van der Laan: “Hier heb ik lang naar uitgekeken. Vandaag was het dan eindelijk weer zover dat ik een ‘helftje’ kon spelen. De liesklachten zijn met zo’n 90% afgenomen en het is nog wel wat gevoelig. Nu is het een kwestie van op de tanden bijten en daar doorheen spelen. Tegen Be Quick heb ik 45 minuten gespeeld en ik hoop dat ik dinsdag met Beloften weer kan meedoen in een oefenwedstrijd tegen Jong Ajax.”
Over de afgelopen periode van revalidatie en optrainen: “Het was heel zwaar. Na bijna drie maanden had ik het wel een beetje gezien in de sportschool. Ik wilde ook zo snel mogelijk weer naar buiten voor het conditionele werk, lopen en sprinten. Ik ben blij dat ik nu weer op het veld sta. Ook ben ik blij voor Lorenzo Burnet. Hij was bijna hersteld en kreeg toen weer nieuwe blessure. We zijn elkaar concurrenten, maar dat is alleen maar mooi. We maken elkaar weer sterker.”
Trainer Erwin van de Looi: “Over de uitslag ben ik teleurgesteld; 2-2 is gewoon een slechte uitslag tegen een Hoofdklasser. We hebben meer dan genoeg kansen gecreëerd, maar het ‘killen’ in de zestien was zwaar onvoldoende. In zo’n wedstrijd moet je gewoon tien goals maken. In de tweede helft stond er een nieuwe ploeg met heel veel jonge jongens, maar dat mag geen excuus zijn om nog twee goals tegen te krijgen.”
Over de rentree van Van der Laan en Burnet: “Martijn van der Laan begon goed en was ook meteen al bij de goal betrokken. Lorenzo Burnet speelde de laatste halfuur en dat was vooraf ook al zo afgesproken met de medische staf. Hun terugkeer was een positief punt deze avond.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus