string(9) "claudebot"

Van der Laan, hoogste bieders en afscheid van Roelie in FCG TV.

Woensdag 10 september 2014 om 17:49

FC Groningen kijkt donderdag met Martijn van der Laan vooruit naar de ontmoeting van FC Groningen tegen de vorige club SC Cambuur. Daarnaast brengt FCG TV een bezoek aan de Fan Corner van FC Groningen waar Roelie Grit woensdag na dertig jaar met pensioen ging.

Komende zondag gaat FC Groningen in Leeuwarden op bezoek bij SC Cambuur. Voor Martijn van der Laan een bijzondere wedstrijd omdat hij vorig seizoen nog speelde in het shirt van Cambuur. De verdediger van de FC zal echter ontbreken door een vervelende liesblessure. Met Van der Laan kijkt FC Groningen terug op zijn eerste periode tot medio 2008 bij de FC, zijn overstap naar BV Veendam en zijn succesvolle periode bij Cambuur. Daarnaast vertelt Van der Laan hoe hij tegen het huidige Cambuur aankijkt.
Tijdens de wedstrijd tegen Ajax kregen Bert Vos en Peter Imbos een bijzonder kijkje achter de schermen bij de registratie van het duel door Fox Sports. Vos en Imbos zijn werkzaam bij TPK, het bedrijf uit Groningen dat tijdens een benefietavond voor Make-A-Wish-Nederland had geboden op een kavel van Fox. FCG TV keek met Vos en Imbos mee.
Voor veel FC Groningen-supporters is Roelie Grit een bekende verschijning. Dertig jaar lang was zij het gezicht en de stem van FC Groningen bij de supportersbalie en in de Fan Corner. Woensdag ging ze na al die jaren met pensioen. FCG TV bracht een bezoek aan de Fan Corner om Grit nog één keer de deur van ingang te zien openen.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur en 21.35 uur uitgezonden op FOX Sports Eredivisie Kanaal 1. De herhaling is donderdag om 19.00 uur te zien op kanaal 3. Vrijdag wordt FCG TV herhaald om 12.30 uur op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15:30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus