string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi, Zivkovic, C1, footvolley en Europese Droom in FCG TV.

Vrijdag 22 november 2013 om 10:32

FC Groningen TV is vandaag bij de presentatie van het boek 'De Europese Droom' over het Europese verleden van FC Groningen. Daarnaast is deel 2 te zien van het footvolley-toernooi van FC Groningen, maken we kennis met Daniel Camara Bos en Daniel van Kaam van FC Groningen C1 en is er een voorbeschouwing op het duel tegen PEC Zwolle.

Vandaag wordt in het perscentrum van FC Groningen het boek ‘De Europese Droom’ gepresenteerd. Het boek van de drie schrijvers en samenstellers Bas Dölle, Bas Kammenga en Nico Swart gaat over het Europese verleden van FC Groningen en de voorloper van de FC, GVAV. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt aan FC Groningen clubicoon Martin Koeman. FCG TV is aanwezig bij de presentatie van het boek dat een must-have is voor elke supporter van FC Groningen.
Afgelopen dinsdag waren de eerste twee speelronden te zien van het footvolley-toernooi van FC Groningen. Het team van Marco Bizot, Tom Hiariej en Filip Kostic was na twee wedstrijden het enige team met de volle winst. In speelrondes drie en vier is te zien of dat team de ongeslagen status weet te handhaven of dat de sterke ploeg van Maikel Kieftenbeld, Michael de Leeuw en Eric Botteghin langszij kan komen.
Zaterdag wist FC Groningen C1 met 2-1 te winnen van ADO Den Haag. De winst was zeer verdiend en had zeker veel hoger uit kunnen vallen. In FCG TV maken we kennis met twee belangrijke pionnen van de ploeg van trainer Hugo Alves Velame: Daniel Camara Bos en Daniel van Kaam. Inderdaad, beide heten Daniel. Aangezien er nog een derde Daniel in de ploeg voetbalt, Daniel Teune, is het de vraag hoe je ze uit elkaar houdt tijdens een wedstrijd.
Zondag komen FC Groningen en PEC Zwolle voor de 21ste keer officieel tegen elkaar uit in Groningen. FC Groningen heeft goede statistieken tegen de Zwollenaren want thuis werd al dertien keer gewonnen van de huidige ploeg van ex-FC Groningen-trainer Ron Jans. Met de huidige trainer van FC, Erwin van de Looi, en Richairo Zivkovic, die de afgelopen week met Oranje onder 19 meedeed aan een EK-kwalificatietoernooi, blikt FCG TV vooruit op het duel van zondag in Euroborg.
De reguliere uitzending van FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.30 uur uitgezonden op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie. De herhaling is te zien om 18.00 uur en 22.00 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube:www.youtube.com/fcgroningentv
Volg FC Groningen TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’