string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi, Zeefuik, Kirm, Bos, Van Nieff en Lukkien in FCG TV.

Dinsdag 12 februari 2013 om 11:08

FC Groningen TV besteedt vanavond aandacht aan de overwinning van zaterdag op RKC Waalwijk en de knappe zege van Jong FC Groningen op Jong Ajax van maandagavond. Met Erwin van de Looi, Género Zeefuik, Andraz Kirm, Henk Bos, Dick Lukkien en Yoëll van Nieff wordt teruggekeken op een succesvol weekend.

Zaterdagavond won FC Groningen de ‘penaltyserie’ tegen RKC Waalwijk met 2-1. Género Zeefuik was de grote man met twee benutte penalty’s en werd dan ook verkozen tot Essent Man of the Match. Erwin van de Looi verving de geschorste Robert Maaskant als trainer op de bank en beleefde een succesvolle avond.
Andraz Kirm en Henk Bos waren zaterdag de vleugelaanvallers van FC Groningen. Kirm aan de rechterkant, Bos op links. Kirm was vooral de tweede helft weer dreigend met zijn acties en voorzetten, Bos zorgde er in de eerste helft voor dat FC Groningen een strafschop mee kreeg. Beiden kijken terug de belangrijke zege op RKC.
Jong FC Groningen boekte maandagavond een knappe 3-2 overwinning op Jong Ajax. De beloften van FC Groningen bogen in de tweede helft een 2-1 achterstand om in een 3-2 voorsprong en gaven die niet meer weg. Mede dankzij Yoëll van Nieff die in de slotfase zijn hele lijf en leden in de baan van een schot legde en zo voorkwam dat Ajax alsnog langszij kwam. Trainer Dick Lukkien kon na afloop dan ook meer dan tevreden zijn.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is te zien op EL 1 om 20.00 uur en om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur op EL 2. Woensdag wordt FCG TV om 08.30 uur en 13.15 uur herhaald op EL 1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 09.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvBlijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’