string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Weer een zware testcase’.

Vrijdag 22 augustus 2014 om 14:30

FC Groningen neemt het aankomende zondag op tegen ADO Den Haag. Trainer Erwin van de Looi verwacht een zware testcase in de residentiestad, maar zag vorige week in de eerste helft tegen Heracles Almelo dat zijn team op de goed weg is.

“We speelden een goede eerste en een matige tweede helft,” blikte Van de Looi terug op het duel van vorige week tegen Heracles Almelo. “In de eerste helft hebben we aangetoond dat we qua voetbal op de goede weg zijn. In de tweede helft zag je dat we ons nog moeten verbeteren. Vooral in het volhouden en in het feit dat we ons niet te snel ergens bij neerleggen wanneer de tegenstander het iets anders aanpakt.”

“Deze week hebben we weer een zware testcase, dit keer in Den Haag. ADO Den Haag is een fysiek goede ploeg met een uitstekende uitstraling om te winnen. Het is een stugge ploeg met enkele heel goede spelers. Zoals vaker in de Eredivisie moet je zelf echt goed zijn om die wedstrijd te winnen. We hebben in de eerste twee wedstrijden laten zien dat we dat bij vlagen zijn, maar ook bij vlagen niet. Hoe het zondag is, zullen we zien.”
  

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’