string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘We kijken er erg naar uit’.

Vrijdag 29 augustus 2014 om 15:06

Trainer Erwin van de Looi kijkt uit naar de thuiswedstrijd van aanstaande zondag, tegen Ajax. “We hebben een goede week achter de rug. Iedereen heeft volledig kunnen trainen,” vertelde de FC-trainer op het wekelijkse perspraatje.

De terugblik op afgelopen weekend: “Na een reeks van acht Eredivisie-overwinningen op rij en vier ongeslagen play-offduels was het wel wennen om weer eens te verliezen. Dat was pijnlijk en het was dan ook een lange terugreis op zondag. Maar zoals ik ook al na positieve resultaten heb gezegd, liggen winnen en verliezen in deze Eredivisie dichtbij elkaar. De eerste helft tegen ADO was redelijk en daarin waren we de bovenliggende partij. Zowel bij 0-0 als bij 1-0 hebben we in totaal vijf aardige kansen gehad, maar de scherpte voor de goal was onvoldoende. In het laatste halfuur was het slecht van onze kant. De ploeg kwam te ver uit elkaar te staan en bovendien gaven we achterin teveel weg.”
“We weten dat het anders kan en ook moet komende zondag en zijn afgelopen week gewoon doorgegaan met waar we mee bezig waren. Het is een prachtige affiche om ons meteen te revancheren. Dat blijkt ook wel uit het feit dat het stadion uiterverkocht zal zijn. We willen laten zien dat we heel goed bezig waren en hebben een goede week achter de rug. In de aanloop naar ADO-uit waren er veel spelers met kleine pijntjes. Afgelopen week heeft iedereen volop kunnen trainen. Bovendien hebben de andere spelers allemaal hun minuten kunnen maken in de Beloften.”
Voor het duel met Ajax moet Van de Looi de nieuwe aanwinst Mimoun Mahi missen. “Hij kampt met een enkelblessure en is er normaal gesproken na de interlandperiode gewoon weer bij. Nick Bakker, Henk Bos, Hilal Ben Moussa en Martijn van der Laan zijn er ook niet bij. Lorenzo Burnet is afgelopen woensdag succesvol geopereerd en begint aanstaande maandag aan zijn revalidatie.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’