string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Compliment aan de ploeg’.

Zondag 10 augustus 2014 om 18:16

Trainer Erwin van de Looi zag zondag in Deventer een team dat uitstraalde te willen winnen. De oefenmeester gaf daarom een compliment aan het elftal en was blij met invaller Michael de Leeuw die één van de doelpunten maakte.

“Dit is een mooie start, hier hadden we van tevoren voor getekend,” zei Van de Looi voor de camera van FoxSports Eredivisie. “Ik denk dat we heel goed begonnen aan de wedstrijd met goede kansen, maar we kwamen wat ongelukkig op achterstand. Daarna werden we slordig en ongeduldig en sloop er ook wat irritatie in de ploeg. Het gaf benzine aan de motor van Go Ahead Eagles. Dat hebben we in de rust benoemd.”
“In de tweede helft kwamen we door een prachtige actie van De Sa op 2-0 achter. En dan moet ik wel een compliment maken aan de ploeg. We hielden de rug recht en hebben uitgestraald dat we wilden winnen. We hebben gebruik gemaakt van de kwaliteiten die we hebben. Wellicht winnen we wat gelukkig, maar het is wel lekker. Ik had vanaf het begin het gevoel dat we goals kunnen maken, al waren zij ook een aantal keer heel gevaarlijk.”
Invaller Michael de Leeuw was één van de doelpuntenmakers. De technische staf bracht De Leeuw bewust in om iets te forceren. “We moesten meer risico nemen want we stonden achter. Dat doen we vaker door een controleur eruit te halen en Michael te brengen. De Leeuw is niet altijd even gelukkig dat hij op de bank zit, maar hij is voor ons een ideale speler die iets extra’s te weeg kan brengen. Dat deed hij vandaag weer fantastisch.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’